2 Outfits: Pink Pop

 Jacket: H&M
Top: Random store in Amsterdam
Jeans: Mexx
Shoes: Mysty Woman

Vandaag post ik maar liefst 2 outfits! Deze outfit foto's zijn op verschillende dagen gemaakt maar omdat het concept ongeveer hetzelfde is heb ik besloten om er één artikel van te maken. In beide outfits staat de roze top centraal. Van de zomer heb ik die gekocht in een winkeltje in Amsterdam. en sindsdien ben ik er verliefd op. De kleur is zo mooi en opvallend, een basic outfit wordt daardoor net iets specialer. Welke outfit vind jij het leukste? :)

English: This post contains 2 outfits! They are both shoot on different days but the concept is about the same, so that's why I decided to combine both outfits in one post. The pink top is outstanding in both looks. I bought it this summer in Amsterdam and I'm in love with it ever since. The color is so nice and can easily make a basic outfit look more special :) Which look do you like best? :)

Vandaag had ik  mijn eerste examen hier in Japan. Het was een Japans spreekexamen en ik had geen flauw idee wat de leraar mij zou gaan vragen, maar het ging best goed :) We moesten ook een kleine schrijftoets maken en dat ging ook wel goed dus waarschijnlijk heb ik de eerste voldoende al binnen~

Today I had my first exam here in Japan. It was a Japanese speaking exam and I had no idea what the teacher was going to ask me, but it went quite well :) We also had to make a little writing test and that one went good as well. So I probably passed both~ 

9 opmerkingen

 1. Staat je mooi zo'n gekleurd top, nice!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je goed! Onwijs leuke outfit en ik vind je schoenen ook erg tof! En japans spreken! Echt! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankje! Jaa ik doe een opleiding met Japans taal en cultuur :)

   Verwijderen
 3. Wat een leuk topje! Vrolijk kleurtje! Wat spannend dat je in Japan studeert, is zo'n interessant land.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankje! :D jaa ik hou van Japan, het is echt een prachtig land.

   Verwijderen
 4. Hier ben ik eindelijk weer. Heb heel wat in te halen :) Ik vind je eerste outfit het leukst.........:)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!