Welkom 2021!

Gelukkig nieuwjaar!!!!!­čÄç

Ik hoop dat jullie allemaal een mooie avond hebben gehad ondanks dat het natuurlijk allemaal anders is dan andere jaren. Overdag moest ik werken op kantoor, daar waren we met ongeveer 6 mensen. Het was nog behoorlijk druk qua werkzaamheden maar tussendoor vonden we wel de tijd voor een oliebol en kort proosten met champagne. Rond 15:00 gingen we naar huis en ben ik met Maikel in de auto gesprongen om langs mama en Ren├ę te rijden. Daar hebben we Lucky uitgelaten en appelflappen (die mama zelf had gebakken) opgehaald. 
S' avonds kwam Joost langs en hebben we traditioneel kibbeling gegeten en spelletjes gedaan. Na het eten ging Joost naar zijn vrienden en bleven wij thuis met zijn twee├źn. Ik vond het eigenlijk wel relaxt dat we niet meer de deur uit hoefden. We hebben spelletjes gedaan, lekkere snacks gegeten en de oudejaarsconference van Guido Weijers en Top2000 op de achtergrond aangezet. 
Het proosten op het nieuwe jaar was wel even gek, omdat we normaal gesproken met een hele groep zijn en dit keer maar met zijn twee├źn aftelden. Maar toen ging buiten het vuurwerk (toch nog) los en gingen we direct kijken. Er was minder vuurwerk dan normaal maar nog steeds best veel moois om te zien. Ik ben 100% voor het vuurwerk verbod, maar ik was stiekem wel blij dat er dit jaar nog wat werd afgestoken. Anders zou het wel een hele stille oudejaarsavond zijn geweest. 
We zijn rond een uurtje of 1 gaan slapen en dat vond ik helemaal prima. Ik ben klaar voor een nieuw jaar, een beter jaar. 2021 bring it on!!

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!