Eerste moodboard van het jaar

Moodboards vond ik heel leuk om te maken in 2020, dus dat blijf ik in 2021 doen. Alleen heb ik besloten om het niet standaard op de vrijdag te plaatsen maar gewoon als ik weer genoeg leuke en inspirerende plaatjes heb verzameld.
Wat je terugziet dit moodboard zijn wat van mijn wensen voor dit jaar die ik al eerder beschreef: lezen in plaats van Netflix, veel opruimen (the best things in life aren't things) en positief blijven, hoop houden dat betere tijden gaan komen. 
Daarnaast ben ik op dit moment erg fan van lekkere wijde broeken waar ik dan een panty onder draag. Die broeken combineer ik graag met een minimalistische blouse of warme trui en sieraden. In dit moodboard is trouwens ook een item terug te vinden dat op mijn wishlist voor de lente komt te staan. Kun jij raden wat dat is? 😉 Fijne avond allemaal! Xx
*plaatjes van Tumblr en Pinterest

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!