Fotootjes van de afgelopen week

1. We gaan even terug naar zondag 10 januari. Die middag gingen we bij Maikels moeder op bezoek om voetbal te kijken en samen te eten. Ik kon het niet laten om snel een foto te maken in de spiegel, mijn haar is echt zo lang aan het worden! Zodra de kappers weer open gaan laat ik het kort knippen haha. Er zit geen model meer in. 
2. Maandagochtend ging ik bij opa en oma langs. We hebben gezellig gekletst en samen geluncht :)
3. Na het bezoek bij opa en oma ging ik met Charlot wandelen door de duinen. Het was koud en grijs weer maar toch lekker om even buiten te zijn. 
4. Bij een strandtent hebben we vervolgens warme chocomelk gehaald, dat hadden we wel verdiend na de wandeling. 
5. Dinsdag ging ik weer naar kantoor en daar stond op de gang dit mooie boeket. Ik heb zo'n zin in de lente!
6. Na werk maakten we weer een gerecht uit het Vegabijbel boek. Dit keer courgette spaghetti met avocado en doperwten crème. Heel groen, zoals je ook wel kunt zien haha, maar ook erg lekker!  
7. Woensdag scheen de zon en omdat het rustig was op werk konden we in de middag omstebeurt een wandeling maken. Ik haalde een Chococchino (cappuccino met chocolademelk). Dat, in combinatie met de zon maakte mijn humeur helemaal vrolijk. 
8. In de avond hield ik een Zoom meeting met Charlotte, Simone en Julia. We hadden elkaar al heel lang niet meer gesproken door corona en dit was een mooie manier om toch even te kunnen bijkletsen. We kijken niet zo vrolijk op de foto haha, maar het was erg gezellig :)
9. Outfit van donderdag, all black
10. Vrijdagavond aten we pizza en omdat we geen zin hadden om de hele avond naar de tv te staren gingen we spelletjes doen: Mollemania en Mastermind. 
11. + 12. Zaterdag sneeuwde het natuurlijk maar zondag (gisteren) was alles alweer verdwenen en kon ik met de trein naar Gouda reizen. Daar had ik namelijk afgesproken met Sophie. We hadden zin om te gaan tekenen en hebben er een creatief middagje van gemaakt. 
13. Het resultaat van mijn bloemenschildering, lekker vrolijk :)
14. Als ik met Sophie afspreek zijn twee dingen eigenlijk altijd vanzelfsprekend: diepgaande gesprekken over het leven en sushi! haha! Ook dit keer kwamen beide aan de orde. Na de sushi hebben we nog een aflevering van Ik Vertrek gekeken en daarna reisde ik weer naar huis. 

Vandaag was een rommelig maar toch ook fijn dagje. We zijn begonnen aan het verbouwen van het toilet, of althans; Ton, die aannemer is en de vriend van Maikels moeder, is begonnen aan het toilet haha. Het was dus wat rommelig qua geluid en spullen die door de hal verspreid lagen, maar het loopt gelukkig allemaal goed qua verbouwing tot nu toe. 
Verder heb ik vandaag: de was gedaan, mijn boek uitgelezen, geblogd en geschilderd. Vanavond beginnen aan een nieuw boek, nu al zin in! Fijne dag allemaal! Xx

3 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!