De eerste dagen van 2021

1. Op nieuwjaarsdag hebben we lekker helemaal niks gedaan en in de avond de restjes van oudejaarsavond opgegeten. Dat was een heerlijk relaxte start van 2021. 
2. De volgende morgen, zaterdag, besloten we om te beginnen aan het leegmaken van Joost zijn oude kamer. Deze januari doen we weer de opruim challenge, maar er stonden nog allemaal spullen opgestapeld van de vorige keer dat ik de opruim challenge deed. De kamer was al zo vol dat meer spullen er niet bij konden eigenlijk haha. Dus daarvan gaat een deel naar de kringloop, maar er zaten ook genoeg spullen bij die stuk zijn, vies of gewoon te oud. Daarvan hebben we een deel nu naar de milieustraat gebracht. Het voelt echt goed om flink op te ruimen :)
3. De rest van het weekend heb ik vooral nog gerelaxt. Er is op dit moment ook weinig te doen he, haha. Behalve wandelen dan, maar daar vul je geen heel weekend mee. 
4. Op maandag kwam mijn bestelling van Bol.com binnen. Twee nieuwe boeken; de Vegabijbel vol met lekkere recepten, en het eerste deel van de Bridgerton serie. 
5. Indy heeft echt genoten van de kerstboom. Elke dag lag hij eronder te slapen, of hij scherpte zijn nagels aan de stam, of hij rook uitgebreid knorrend aan de naalden. Echt schattig!
6. Lekker cliché maar sinds de start van het nieuwe jaar proberen we weer gezonder te eten. Voor lunch op werk maakte in wraps met zwarte bonen, avocado, tomaatjes en komkommer. Is weer eens wat anders dan een broodje pindakaas haha. 
7. Het eerste recept dat we maakte uit de Vegabijbel: Thaise noodlesoep met verse groenten. Eenvoudig, snel gemaakt en ook erg lekker.
8. Op donderdagavond was het tijd om de kerstboom af te tuigen (vrijdag kwam de gemeente langs om alle bomen die waren buitengezet op te halen). Aan de ene kant vind ik het altijd jammer om de boom af te tuigen omdat het wel veel sfeer geeft. Maar ik moet zeggen dat de woonkamer nu ook weer lekker fris en opgeruimd is. 
9. De werkweek vloog voorbij! Het was gelukkig niet heel druk maar ik vond wel dat we het verdiende om pizza te bestellen. Lekker met een wit wijntje erbij, een mooie start van het weekend. 
10. Vanmorgen scheen de zon!! Wat heerlijk was dat! Ik kijk zo uit naar de lente, deze donkere koude dagen ben ik (nu al) helemaal zat. 
11. Na het ontbijt deden we een pilates workout! De eerste workout sinds ongeveer een half jaar. We hebben een rustige beginners workout gedaan en dat was al zwaar haha! Maar wel lekker om weer te zijn begonnen met bewegen. De eerste stap is altijd het lastigste. 
12. De plantjes zijn ook blij dat de zon vandaag weer scheen. Sowieso ziet de woonkamer er dan zoveel gezelliger en vrolijker uit :)
13 + 14. Omdat er door de lockdown zo weinig te doen is leek het ons een prima moment om weer eens zelf sushi te maken. Dit neemt best wat tijd in beslag maar nu konden we er lekker rustig voor zitten. We hebben sushi gemaakt met tonijnsalade, komkommer, avocado en zalm. Echt lekker! 

Fijn weekend allemaal!

1 opmerking

  1. Wat ziet de sushi er heerlijk uit! En fijn om weer op te ruimen, ik ben er ook mee bezig.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!