Blogmas dag 9: Feeling festive

Eventjes dacht ik dat ik blogmas een dagje zou moeten overslaan omdat ik niks te delen had, maar toen bedacht ik me dat ik de afgelopen dagen best wat random foto's heb gemaakt die ik nog niet aan jullie heb laten zien. Ze hebben allemaal met kerst te maken dus dat is extra leuk :) 

Op zich is het natuurlijk helemaal niet erg om een dag van blogmas over te slaan. Ik denk dat dat ook nog wel gaat gebeuren, want er zijn gewoon weinig bijzondere activiteiten dit jaar in december. Geen kerstmarkt, geen citytrip, geen feestjes of diners. Wel zijn er veel kleine fijne momenten waar we volop van proberen te genieten. En juist die momenten probeer ik nu ook zoveel mogelijk vast te leggen, dus daar gaan jullie nog veel van zien de komende tijd 😊 Voor nu wens ik jullie een fijne avond! Xx
De lekkerste kerstkoekjes EVER!
Versiering gespot tijdens één van onze avondwandelingen
Warme chocomelk met slagroom en mini marshmallows 
Op kantoor hebben we ook een kerstboom en dit vind ik de leukste kerstbal: Nemo
Kerst ijskoffie van de Starbucks, lekker maar wel mega zoet!

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!