Blogmas dag 4: Fridays Moodboard

Het is vrijdag! Het weekend staat alweer voor de deur! Ik ga zaterdag naar een vriendin in Gouda. Dan reis ik met de trein via Den Haag Centraal en ga ik daar langs de Starbucks. Nu al zin in die Gingerbread Latte haha! Of zal ik eens voor één van de andere drankjes gaan? De Toffee Nut Latte is ook lekker, maar de Triple Hot Chocolate heb ik echt nog nooit besteld. Misschien dat ik die wel neem... #firstworlddilemma's 😂
In Gouda gaan we denk ik gewoon gezellig bijkletsen en lekker eten bestellen. Er is natuurlijk nog steeds niet veel dat we kunnen doen buiten de deur. Ik zal proberen foto's te maken zodat ik een verslag van de dag kan schrijven.

Zondag staat er lekker weinig op te planning. Misschien een wandeling maken als het niet regent,  beginnen aan kerstkaarten, ennnnn de kerstboom optuigen! Daar heb ik echt zin in. We zijn woensdag na werk even snel naar de Dekatuinen gegaan en hebben daar mooie groene en gouden kerstballen gekocht. Die combineren we dan met de rode kerstspullen die we al hebben. Ik kijk ernaar uit om de kerstsfeer in huis te halen! Wat zijn jullie plannen? 

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!