Blogmas dag 12: Even ertussenuit

In het begin van de middag stapten we in de auto en reden naar Vierhouten. Hier verblijven we dit weekend in een super schattig hotelletje om de verjaardag van de oma van Maikel te vieren. Ze wordt morgen 90 en dat wilden we, ondanks corona, niet zomaar voorbij laten gaan. 
Alles in het hotel is super coronaproef geregeld: rondlopen mag alleen met een mondkapje op, uiteraard heeft ieder stel een eigen kamer, je mag alleen naar het toilet in je eigen kamer, overal hangen desinfectie apparaten en tijdens het ontbijt/lunch/diner zit iedereen op 1,5 meter van elkaar. Het is fijn om op deze manier toch even bij elkaar te kunnen zijn :)
We kwamen rond een uur of 13:30 aan in bij het hotel en nadat we onze spullen op de kamers hadden gezet en een kopje koffie hadden gedronken, zijn we gaan wandelen met de oom en tante van Maikel. Een lange wandeling van zo'n 2 uur, maar oh wat was het fijn. Door het bos en langs de heide zijn we gelopen en ondanks de voorspelling van regen is het de hele middag droog gebleven. 
Het hotel is volledig gedecoreerd in de kerstsfeer, zo gezellig! 
Ik zal proberen morgen wat meer foto's ervan te maken. 
We hebben na het wandelen geborreld en daarna lekker gegeten. Nu zit iedereen even wat voor zichzelf te doen en kan ik mooi een blogpost schrijven. Ik heb nu al zin in het ontbijt morgen haha! Een lopend buffet, wat een luxe.  

Fijne avond nog allemaal! 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!