Moodboard #6

Het einde van november komt alweer in zicht en zo ook het einde van de herfst. Ik heb het gevoel dat ik dit jaar de herfst meer heb beleefd dan andere jaren. Dat komt denk ik doordat we veel vaker zijn gaan wandelen. Veel andere dingen om te doen zijn er ook niet haha. Zoals ik al eerder heb laten vallen ben ik het wandelen echt gaan waarderen, en ik heb dankzij de vele wandelingen ook kunnen genieten van de mooie herfstkleuren. Wat ik wel echt mis is het bezoeken van koffie- en lunchtentjes. Gezellig een warme chocomelk of koffie doen buiten de deur zit er dit jaar (vrees ik) niet meer in. Maar als de voorspellingen kloppen en er in het eerste kwartaal van 2021 een vaccin is, dan duurt het niet heel lang meer voordat we weer kunnen doen waar we allemaal zo naar verlangen; samen zijn, uitstapjes maken, uit eten, feesten en verjaardagen vieren. Dat is iets om naar uit te kijken. 

De afgelopen dagen zat ik wel echt een beetje in een dip. Ik had vrijdagochtend mijn overige twee verstandskiezen laten trekken. Dat ging erg goed en ik ben opgelucht dat ze er nu alle vier uit zijn, maar toch was ik dit weekend een beetje depri. Ik had nergens zin in en heb bijna alleen maar in bed gelegen. En dat terwijl ik normaal gesproken altijd zo kan genieten van deze tijd van het jaar. Ik weet niet waardoor het komt. Soms denk ik ook gewoon teveel na over dingen die mij ongelukkig maken. Bijvoorbeeld de verhalen over het vaccin. Ik ben natuurlijk enorm blij dat die er komt, maar ik haatttt prikken en kan daar dan nu al helemaal gestrest over raken. Ik haat eigenlijk alles waar ik geen controle over heb haha. Dat moet ik echt eens leren loslaten. Er is een mooie quote die ik passend hierbij vind: "Worrying makes you suffer twice". Dat probeer ik mezelf nu steeds voor te houden als ik weer eens in de stess raak. Ik hoop dat ik ooit de rust zelf wordt haha, wie weet 😉 Fijne avond allemaal! xx
*foto van Tumblr en Pinterest

1 opmerking

  1. Een heel mooi moodboard heb je gemaakt. Ik ben het wandelen ook veel meer gaan waarderen. Het gevoel dat je beschrijft is herkenbaar, het duurt al zolang en je weet niet wanneer het klaar is. Hou vol, het komt echt goed xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!