Mini Black Friday Wishlist


Worden jullie al helemaal gek van alle Black Friday emails, advertenties en kortingscodes op InstagramšŸ˜…? Als dat zo is dan kun je beter nu deze post wegklikken haha want dit is mijn Black Friday favorieten lijstje. Ik ben zeker niet van plan om als een gek van alles te gaan kopen (en ik hoop jullie ook niet), maar het maken van een wishlist vind ik altijd leuk om te doen. Dus bij deze!


Ik heb de gewatteerde jas gisterenavond al besteld! Ik heb wel al een mooie winterjas, maar die is vrij chique. Het is een stoffen jas met een ceintuur en alleen knopen, geen rits. Hij zit heel mooi en is warm genoeg, maar als het regent dan wordt ik zeiknat. Daarom was ik al een tijdje op zoek naar een gewatteerde waterdichte jas voor erbij. Ook tijdens het wandelen lijkt me zo'n lange jas met capuchon fijn :) Ik hoop dat ik hem snel binnen krijg!

Stiekem vind ik Chelsea Boots ook heel tof! Maar ik ben bang dat het echt een trend is, en dat ik niet genoeg looks kan bedenken om ze bij te dragen. Ook vind ik ze voor op kantoor niet heel geschikt, net wat te lomp. 

De Missoma ketting is prachtig, echt een mooi cadeau voor de feestdagen. En hoe leuk is die spijkerbroek met glitters en dat fluwelen rokje. Ik houd rond deze tijd van het jaar altijd van alle kleding met glitters en van fluwelen stof, het is zo feestelijkšŸ˜ 

Wat vinden jullie het leukste van mijn wishlist? 
En gaan/hebben jullie wat besteld met Black Friday korting?

2 opmerkingen

  1. Mooie items. De jas is heel mooi en een geurkaars is altijd goed. Ik heb wat truien gekocht bij Opus, dat is mijn favoriete modemerk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. nice! altijd fijn als je favoriete merk dan extra korting heeft :)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!