Afgelopen weekend

Afgelopen weekend was rustig maar toch ook erg fijn. Ik had eigenlijk maar één afspraak staan en die was zaterdag met Sophie. Zij kwam naar Haarlem en we hebben samen door Elswout gewandeld. In de ochtend regende het nog, maar in de middag klaarde het op en kwam zelfs af en toe de zon even door. Ondanks dat de meeste bladeren nu wel van de bomen zijn gevallen is het bos nog steeds mooi. Het dek van bladeren op de grond maakt het een soort van magisch. 
Ik kon het natuurlijk weer niet laten om een foto te maken haha! Toch weer een leuke herinnering erbij :) De hertjes in Elswout vind ik ook altijd zo leuk. Die zijn zo nieuwsgierig en totaal niet bang voor mensen, ze eten gewoon uit je hand.  
Zondag zouden Maikel en ik wat leuks gaan doen, maar omdat bijna alles dicht is en we geen zin hadden om te gaan winkelen besloten we om er maar gewoon een chill dag van te maken. Het regende ook echt de HELE ochtend en middag dus eigenlijk was het perfect. Maikel ging gamen en ik keek een aflevering van Dash&Lily (zo'n leuke kerstserie) en Masterchef Australia. Tijdens het kijken begon ik met breien en dat heb ik bijna de hele middag gedaan. Lekker ontspannen. 
Sherlock Holmes heb ik afgelopen week uitgelezen! Ik vond sommige verhalen interessant maar een aantal ook saai. Dit is een verzameling van kleine verhalen, maar ik weet dat er ook boeken zijn met één lang verhaal. Die wil ik nog gaan lezen in de toekomst. Ik verwacht dat die spannender zijn dan deze bundel. 
Om toch nog wat samen te doen besloten we om in de avond lekker een Pokebowl te bestellen en die in alle rust aan tafel te eten. Ik koos voor de Spicy Tuna, echt zo lekker! 
Omdat maandag mijn parttime dag is voelt dat ook altijd nog als weekend. Overdag ben ik vooral bezig geweest met de kamerplanten. Een aantal hebben last van rouwvliegjes en ik was bang dat die ook eitjes zouden gaan leggen bij de planten die er nog geen last van hebben. Ik besloot maar direct rigoureuze maatregelen te nemen en heb de planten waar de vliegjes omheen cirkelden geïsoleerd in een andere kamer. Omdat de rouwvliegjes de planten kunnen doden heb ik voor de zekerheid van allemaal wat stekjes genomen en die in het water en verse potgrond gezet. Dan heb ik altijd nog nieuwe plantjes achter de hand. 
In de namiddag begon ik met tekenen. Ik had zin om creatief bezig te zijn en besloot een boekenlegger te maken met een herfstontwerp. Hoe het is geworden zal ik later laten zien. Mijn nieuwe fineliners tekenen in ieder geval heerlijk!

Dat was een korte samenvatting van mijn weekend 😊Vandaag was gelukkig niet zo'n hectische werkdag en morgen werk ik thuis. Ik ben weer enorm nerveus voor vrijdag want dan worden mijn overgebleven twee verstandskiezen getrokken, blegh. Maar goed, daarna ben ik er wel voorgoed vanaf. Nu eerst de persconferentie kijken, duimen voor versoepeling van de maatregelen! Fijne avond allemaal xx

1 opmerking

  1. Klinkt als een heel fijn weekend! Ik hoop dat het goed gaat met de planten.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!