Favorieten anno nu

In mei heb ik voor het laatst een artikel geschreven over mijn favorieten en dus is het nu wel weer eens tijd voor een update! 

Boek
Ik ben op dit moment De Beroemde Avonturen van Sherlock Holmes aan het lezen en daar haal ik veel plezier uit. Dit is de eerste keer dat ik een boek lees in het detective genre. Ik vind het goed passen bij de herfstachtige dagen en Halloween, dat was de reden dat ik het boek begon te lezen. Nu vind ik het zo leuk dat ik nog meer boeken in het detective genre heb gereserveerd. Helaas is de bieb nu weer gesloten dus ik zal er wel nog even op moeten wachten, maar het is een leuke ontdekking.

Film/docu/serie
Films kijk ik bijna niet, ik heb daar het geduld niet voor. Al komt binnenkort Little Women op Netflix en die wil ik wel graag zien! Verder hebben we de documentaire A Life On Our Planet van David Attenbrough gezien. Die vond ik erg indrukwekkend en mooi. Qua series kijk ik uit naar het nieuwe seizoen van The Crown die 15 november online komt! We kijken daarnaast nog steeds Chateau Meiland wat gewoon heerlijk blijft om te kijken en de serie Jack Whitehall - Travels with my father is ook echt geweldig. 

Geshopt
Ik heb me in oktober een dag laten gaan in de stad en toen een aantal leuke dingen voor de herfst gekocht. Over het algemeen heb ik de regel om vooral tweedehands te shoppen maar dat liep dus dit keer even anders. Mijn favoriete aankoop, waar ik helaas (nog) geen foto van heb is een geruite broek met wijde pijpen. Leuk voor kantoor maar ook om casual met een trui te dragen :)
Daarnaast heb ik afgelopen zaterdag met mama een paar wandelschoenen en wandelsokken gekocht. Daar ben ik ook erg blij mee. 

Dit maakt me blij
Ik hecht de laatste tijd veel waarde aan rust. Lekker lezen of breien, voor mijn plantjes zorgen en wandelen. Ook vind ik het heel fijn om bij familie te zijn. Ik heb mijn moeder nu twee weekenden achter elkaar gezien en gisteren ook mijn vader. Dat was heel gezellig. Het maakt me ook blij dat ons huis steeds meer aanvoelt als echt ONS huis. Het gaat langzaam maar dan waardeer je wel elk nieuwe dingetje des te meer. 
Muziek
We draaien tegenwoordig vooral platen op onze platenspeler en dat vind ik heerlijk. We hebben een plaat van Bob Dylan maar ook een Swing Band plaat en een slow jazz plaat. Vooral die laatste zetten we vaak op tijdens het avondeten, dat geeft zoveel extra sfeer. 

Guilty pleasure
Ik kijk af en toe een aflevering van Steenrijk Straatarm, dat vind ik erg vermakelijk en ook bizar om te zien hoe groot de verschillen in Nederland zijn. 

workout
Eind september heb ik mijn abonnement bij de sportschool opgezegd wat echt een grote stap was. Ik ging al een paar weken niet en dat kwam niet omdat ik het heel druk had. Ik had er gewoon geen zin meer in en bedacht steeds smoesjes om niet te hoeven gaan. Tegelijkertijd voelde ik me wel schuldig omdat ik er voor betaalde en mijn sportmaatje steeds liet zitten. 
Het voelde als een enorme opluchting om mijn abonnement op te zeggen. Nu laat ik het hele sporten even voor wat het is. Ik wandel veel en dat voelt goed, en ik denk dat ik in het voorjaar wel weer zin krijg om thuis workouts te doen. Voor nu is het goed zo :)
Snack
Het is niet echt een snack, maar ik vind het de laatste tijd lekker om zelf sapjes te maken. Vorig weekend hadden we zelf een appel-peer sapje gemaakt en die was heel lekker. En doordeweeks had ik een sapje gemaakt met gember/appel/wortel en boerenkool. Die was ook erg goed gelukt. 
Oh en niet te vergeten, ik ben echt gek op warme chocomelk! Maar dat is iets dat niet een favoriet van het moment is haha, ik kan eigenlijk het hele jaar door wel chocomelk drinken. 

Zo! Nu heeft mijn favorieten lijstje weer een update gehad. Ik blijf het leuk vinden om dit soort lijstjes in te vullen :) Nu ga ik mijn laptop afsluiten en lekker naar buiten, het is een heerlijk zonnige dag!

2 opmerkingen

  1. Mooie favorieten! Fijn dat wandelen, ik doe dat ook veel .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. • Wat fijne muziek keuze is het.
    Doet me denken aan mijn ouderlijke huis waar der ook super veel van deze platen staan.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!