Bijklesten: breien, wandelen en herfstdecoratie

1. Hoiiii! 
2. Zaterdag 17 oktober heb ik lekker rustig aan gedaan en begon de dag met een bezoekje aan de kringloopwinkel vlakbij ons huis. Daar hebben ze zulke leuke dingen! Dit keer nam ik twee platen mee naar huis. 
3 + 4. De rest van de zaterdagmiddag was ik bezig met het verpotten van onze planten om ze klaar te maken voor de winter. Ook zette ik twee baby pannenkoekplantjes in de aarde. Nu maar hopen dat ze snel sterk genoeg zijn om straks de donkere dagen te overleven.
5 + 6. Maandag 19 oktober begon ik aan het maken van een verjaardagskalender. Ik gebruik Facebook bijna niet meer en daardoor vergeet ik sneller verjaardagen. Niet handig maar ik wil Facebook niet weer meer gaan gebruiken dan ik nu doe, dus dan is het maken van een papieren kalender de meest logische oplossing. 
7. Die woensdag werkte ik een dagje thuis. Lekker met zelfgebakken bananenbrood en koffie. 
8. Zaterdag 24 oktober reisde ik naar Gouda om Sophie weer te zien. Eerst hadden we gezellig bijgepraat en daarna gingen we naar het breiwinkeltje in de stad. Sophie is een tijdje geleden begonnen met breien en had mij overgehaald het ook te proberen. Zodoende zat ik niet veel later met twee bollen wol op de bank. 
9. + 10. Uiteindelijk hebben we de hele middag gebreid haha. Het is zo ontspannend en leuk omdat je vrij snel resultaat ziet. Ook vind ik het een leuke activiteit om samen te doen. 
11. Zondagochtend zat ik weer enthousiast verder te breien terwijl ik Masterchef Australia terugkeek. 
12. Die avond hebben we voor het eerst sinds hele lange tijd weer eens aan tafel gegeten! We eten eigenlijk altijd op de bank voor de tv. Niet echt gezellig natuurlijk, dus nu willen we proberen om in ieder geval 1x in de week aan tafel te eten. 
13. Maandag 26 oktober haalde ik na twee maanden eindelijk de bladeren (die ik van de zomer tussen de pers had gelegd) tevoorschijn en stopte ze in een lijstje. Voor een eerste keer ben ik blij met het resultaat :)
14. In de namiddag maakten we een wandeling door de buurt en toen kwamen we deze Halloween decoratie tegen. Echt leuk gedaan!
15. Indy ligt de laatste tijd vaak lekker bij ons op schoot te slapen.
16. Bijna elke avond probeer ik eventjes te breien. Het gaat niet snel maar ik blijf het tot nu toe erg leuk vinden. 
17. Sfeervol plekje in ons huis. 
18. Afgelopen zaterdag ging ik spontaan op bezoek bij mama en René. Eigenlijk alleen voor een kop koffie maar we waren zo gezellig aan het kletsen dat ik ook bleef lunchen. Lekker luxe met verse Ju D'orange en gerookte zalm op brood. 
19 + 20. Lucky moest nog worden uitgelaten en ik had zelf ook wel zin in een wandeling dus ging ik ook nog even mee naar het bos. Het is zo mooi daar rond deze tijd van het jaar!
21. De bladeren die ik tijdens de wandeling had opgeraapt legde ik thuis direct tussen de pers. Hopelijk drogen ze mooi op, dan kunnen ze ook in een lijstje. 
22. In de avond heb ik lekker gerelaxt; breien en half tv kijken. Mijn breiwerkje begint langzaamaan ergens op te lijken. Het moet uiteindelijk een sjaal worden. 
23 + 24. Gisteren kwamen de moeder van Maikel en haar vriend langs en hebben we weer gewandeld. Ik kan daar echt van genieten, zeker nu het nog niet echt koud is. Er stonden nog steeds veel mooie paddenstoelen in het bos. 

Morgen begint voor mij weer een drukke werkweek. De komende vier dagen zal bestaan uit werken, eten, hopelijk lezen en vroeg slapen. Even doorzetten dus. Nu ga ik ook lekker mijn bedje in en nog een uurtje lezen. Ik hoop binnenkort weer meer tijd te hebben om te bloggen :) Fijne avond allemaal! 

3 opmerkingen

 1. Leuk om de bladeren te drogen en dan in een lijstje te doen. En breien kan ik echt niet, lijkt me wel een hele leuke en ontspannen hobby!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ik zag me zelf ook nooit breien maar het is verrassend leuk en makkelijk te leren :) Als je er nog eens aan zou willen beginnen dan kan ik aanraden wat tutorials op Youtube te bekijken, dat heeft mij heel erg geholpen.

   Verwijderen
 2. • Wat fijne dagen heb je gehad.
  •Super leuk versierd en mooie planten zijn het.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!