Zomerse outfit inspiratie

 Elk seizoen maak ik een moodboard met outfits die mij inspireren voor het nieuwe seizoen. In februari maakte ik het moodboard voor de lente, toen was ik er vroeg bij haha. De zomer is nu al een week begonnen, dus hoog tijd voor een update qua outfit inspiratie. Zoals ieder seizoen heb ik ook mijn kledingkast weer uitgezocht en een deel daarvan op Vinted gezet om te verkopen. Verder heb ik mij weer laten verleiden door het shoppen bij de uitverkoop van H&M... Daar heb ik toch een beetje spijt van (ondanks dat ik daar echt een heerlijke bloemen jurk gevonden heb) omdat ik graag helemaal zou willen stoppen met het kopen van fast-fashion. Ik mis echt de Ijhallen! Daar vond ik altijd zoveel leuke dingen, dat ik vrijwel geen behoefte had aan shoppen in fysieke winkels.
Ik wou ook dat ik meer geld aan kwaliteitskleding en mooie vintage uit durfde te geven, maar veel geld neerleggen voor iets blijft gewoon lastig... Ik ga het wel weer als uitdaging voor mezelf stellen om voorlopig (en misschien wel helemaal) geen fast-fashion meer te kopen. Ooit zal het me lukken!😉

Wat betreft de outfit inspiratie voor de zomer loopt het eigenlijk wel mooi over van de inspiratie die je in het lente-moodboard terug ziet. Keywords: bloemen, maxi jurken, hippie, bohemian, luchtig, spijker shorts, vintage, warme kleuren, een mix van stoer en vrouwelijk, sieraden.
Wat draag jij graag in de zomer?

3 opmerkingen

  1. Herkenbaar hoor. Ik wil ook minder fast fashion kopen maar voor de basics kan het best :) Mooie inspiratie heb je gedeeld.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Blijft toch lastig he, ook omdat fast fashion zo betaalbaar en makkelijk te krijgen is. Zeker voor basics inderdaad! Want in vintage winkels heb je die vaak niet.

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!