Vintage shoppen en lekker eten

 1. De afgelopen week was het woensdag, donderdag en vrijdag rond de 30 graden! De eerste echt warme dagen van 2020. Na werk deed ik snel mijn laarsjes uit, slippers aan en was het tijd voor een Mars ijsje. Dat is, op Italiaans ijs na, mijn favoriete ijs!
2. Donderdag kwam papa naar Haarlem en hebben we in de tuin lekker samen gegeten. Joost en ik hadden Japans besteld, nog voor Vaderdag. Het was erg lekker en gezellig!

 Zaterdagochtend liepen Maikel en ik de stad in en daar zag ik bij een tweedehandswinkeltje het boekje van De Kleine Prins liggen. Het is de tweede druk uit 1957! Dat vind ik vrij bijzonder en dus besloot ik het mee te nemen.
 In de namiddag kwamen de moeder van Maikel (Ineke) en haar vriend Ton langs. We hebben gezellig in de tuin onder de veranda gezeten en pasta salade gegeten. Zij hadden voor ons een leuke plant in een rietenmand, een decor bord met daarop een leuke quote, een rieten kaarsenhouder en twee lampionnen mee gebracht. Zo leuk! De eerste versiering voor in de veranda.
 1. Gisteren (zondag) sprak ik met Sophie af in Leiden. We hebben daar geluncht en verschillende vintage winkels bezocht. Aan de kade zag ik deze muurschilderingen van drankflessen, tof gedaan!
2. Eenmaal weer thuis heb ik het boek 'Een van ons liegt' uitgelezen. Ik vond het echt een leuk boek en heb het in een week gelezen! Een aanrader voor als je Elite en 13 Reasons Why goede series vindt.
 De vintage vondsten uit Leiden! Twee schattige blousejes. Ik ben er zo blij mee! 
1. Gisterenavond hebben we nog even genoten van de namiddagzon. Onder de veranda zitten we uit de wind en dan is het zelfs met 18 graden heerlijk. We aten meloen met parmaham en Piccolinis terwijl we de laatste aflevering van de serie: Reizen Waes Japan, keken.
2. Na het eten heb ik nog lekker even getekend. Ik vind het de laatste tijd leuk om mode te combineren met elementen uit de natuur. Het voelt ook echt alsof dit mijn eigen stijltje is nušŸ˜

Dat was het weekend alweer en het is me toch voorbij gevolgen! Sowieso gaan de laatste dagen/weken erg snel. Aan de ene kant lekker omdat de werkweek dan ook weer snel voorbij gaat, maar aan de andere kant vind ik het ook altijd een beetje beangstigend om te bedenken dat het leven zo snel aan ons voorbij trekt. Maar goed, daar moeten we maar niet teveel aan denken haha!

Hebben jullie nog wat leuks gedaan dit weekend? 

7 opmerkingen

 1. The vintage pieces you found are amazing!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die muurschilderingen! Sommige steden hebben ook nog oude muurreclames, dat is ook heel leuk om te gaan zoeken :) mijn vriend en ik hebben een muurreclame-tour in Kampen gedaan en best veel gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh wat een goed idee! Dat is echt tof inderdaad om te zien :D

   Verwijderen
 3. Mooie blousjes heb je gekocht! En leuk die muurschilderingen en je eigen tekening.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk die muurschilderingen. Ik zelf heb ook eens een muurschildering gedaan op de tekenschool waar ik zat.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!