Nieuwe tuinset, meer lezen en vrolijke kleuren

 1. Aan het begin van afgelopen week ging ik eindelijk weer eens naar de bibliotheek. Je kon toen nog geen boeken reserveren dus had ik een lijstje gemaakt van boeken die ik graag wil lezen. Uiteindelijk vond ik daarvan 3 stuks die mee naar huis gingen. Ik ben echt blij dat de bibliotheek weer open is en dat ik het lezen weer kan gaan oppakken.
2. Ik maakte geroosterde kikkererwten met paprika en knoflookkruiden omdat ik dacht dat dat wel een lekkere snack zou zijn. Helaas was het makkelijke recept te mooi om waard te zijn en heb ik, na een aantal geroosterde erwten geprobeerd te hebben, de rest weggegooid. Ach ja, dan weten we dat ook weer haha.

 3. Bij Pull&Bear had ik twee truien besteld met vrolijke kleuren. Ja ik weet het, fast fashion... Maar zo heel af en toe moet kunnen. Deze truien vind ik echt heel leuk. Die ga ik ook zeker veel dragen omdat ik (zelfs in de zomer) een koukleum ben😜. De oranje trui kleurde mooi bij mijn paarse nagellak. Heerlijk, deze zomerse kleurtjes.
4. Na een drukke werkweek kwamen vrijdagavond Charlotte en Koen chillen in de tuin. We zaten gezellig onder de veranda bij te kletsen en dronken rosé.
 5. Van Charlotte en Koen hadden we deze mooie zonnebloemen gekregen voor in de tuin. Ze stonden eerst even in de vensterbank te genieten van de warmte en de zon, nu staan ze wel buiten.
6. Zaterdagmiddag gingen Maikel en ik de stad in om een krabpaal voor Indy te kopen. Bij de Bagels&Beans hebben we toen lekker geluncht en koffie gedronken. Ik geniet zo van het lunchen buiten de deur, maar het was wel beter voor mijn portemonnee toen het niet kon haha!
 7. Op de markt kochten we vers fruit. Dit allemaal voor maar 6 euro. Ik vind dat persoonlijk niet duur, in de AH betaal je altijd veel meer.
8. Indy is helemaal blij met zijn nieuwe krabpaal. We hadden deze gekocht omdat hij de palen van de veranda te lijf ging en dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben wat catknip spray op de nieuwe krabpaal gespoten en nu is hij er helemaal verliefd op haha! Echt top!
Nadat we zaterdagmiddag in de stad hadden rondgelopen besloten we ook nog even langs de Ikea te rijden. We wilden graag een tuinset aanschaffen waar we in de ochtend lekker aan kunnen ontbijten. De veranda heeft namelijk pas in de namiddag zon.
Op de website van Ikea hadden we dit schattige setje al gezien en dus ging deze meteen mee naar huis toen we hem zagen liggen in het magazijn. Thuis hebben we het tafeltje en de stoelen direct opgezet en hebben lekker in het namiddagzonnetje rosé gedronken en gelezen. Het was echt een perfecte zomerse namiddag! Hopelijk volgen er nog vele😊

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!