De langste dag van 2020

 Sinds 2 jaar is het voor ons een traditie geworden om op de langste dag van het jaar de zonsondergang op het strand te bekijken. Normaal gezien valt de langste dag op 21 juni en daar hadden we ons dus dan ook helemaal op ingesteld. Het bleek echter dat, doordat 2020 een schrikkeljaar is, de langste dag dit keer op 20 juni viel. Bij toeval las ik dat gisteren rond 20:00 en dus zijn we daarna direct ons klaar gaan maken voor het strand. Zo werd het dus een spontaan uitje, maar dat maakte het eigenlijk extra leuk haha.


Rond 20:30 liepen we het strand van Bloemendaal op en namen plaats voor strandtent Woodstock 69. Hier draaiden ze muziek en zaten meer mensen te chillen en sommige zelfs te dansen. De sfeer was heel relaxt en gezellig. Voor we het wisten zakte de zon alweer de zee is. Toen werd er zelfs door veel mensen geklapt en gejuicht en speelde de strandtent het nummer: follow the sun, wat het moment nog mooier maakte. Wat een heerlijke start van de zomer!

4 opmerkingen

 1. Spontane uitjes zijn vaak het leukst!
  Ik wist helemaal niet dat de langste dag dit jaar op de 20e was :o !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Vind ik ook!
   En ik kwam er ook per ongeluk achter, het viel afgelopen jaren steeds op de 21ste maar door het schrikkeljaar is het dit keer een dag eerder!

   Verwijderen
 2. Een heerlijke avond. Zo fijn om de avond op het strand te beleven.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!