Afgelopen zaterdag

 Afgelopen zaterdag kwam Sophie naar Haarlem en hebben we voor het eerst sinds drie maanden buiten de deur geluncht! Ik had een reservering gemaakt bij Hofje Zonder Zorgen. Daar had ik zelf ook nog niet eerder geluncht dus dat maakte het extra leuk. Het was heerlijk om weer eens buiten de deur te lunchen. En dan vooral om echt GOEDE koffie te drinken. Thuis maak ik wel zelf latte's, maar eentje van een barista machine smaakt toch altijd beter haha. We hebben bijna 2 uur gekletst en van onze broodjes genoten voordat we verder Haarlem in gingen om wat winkels te bekijken.

 Het weer was helaas niet super lekker, veel regen en ook best fris. Maar! Dat kon de pret om gezellig samen rond te lopen door de stad niet drukken. 
 Vorig jaar in september hebben Sophie en ik allebei op de Ijahllen markt een mini pannenkoekplantje gekocht. We wilden zien of we ze in leven konden houden en inmiddels zijn bij ons allebei de plantjes uitgegroeid tot volwaardige planten. Nu bezochten we een bloemenwinkel genaamd Mother Nature en daar verkochten ze ook mini plantjes, dus besloten we dat het tijd was voor een nieuw project. We namen beide weer hetzelfde soort plantje mee met mooie paars/groene bladeren.
Het is zo leuk om dit samen te doen! We sturen elkaar ook regelmatig foto's van het groeiproces en als we een plant verpot hebben. Ik ben benieuwd hoe ons nieuwe project gaat groeien :)
Naast de bloemenwinkel hebben we ook nog een hele tijd rondgedwaald in Dille&Kamille. Ik hou zo van die winkel, ooit koop ik daar alles voor in de keuken haha!
De dag sloten we af bij de Dessert Bar. We konden gelukkig zonder reservering naar binnen omdat het rustig was. De chocolade cake die ze daar maken is zo overheerlijk, en de scroppino ook! Hier hebben we nog lekker een tijdje gezeten en nog meer bijgekletst. Het zijn gekke en woelige tijden, maar dat we weer uit eten kunnen maakt mij op dit moment helemaal happy.

Zijn jullie alweer uit eten/lunchen geweest? 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!