Een positieve start van 2020

Hierbij een aantal random foto's van de afgelopen dagen. De eerste dagen van 2020 zijn heel goed bevallen en ik voel me relaxt en gelukkig om de volgende redenen:


➽ Ik ben begonnen aan een nieuw boek dat gaat over een romance in Parijs rond 1910. Romantische verhalen zijn meestal niet zo mijn ding als het op boeken aankomt, maar omdat het verwikkeld is met geschiedenis vind ik het toch een interessant verhaal. 
➽ Op zaterdagnacht heb ik voor het eerst in een hele lange tijd weer eens alleen thuis geslapen. Dit is altijd lastig voor mij geweest omdat ik erg snel bang ben. Ik heb niet heel goed geslapen en ben een aantal keer wakker geschrokken, maar het ging al 10x beter dan de afgelopen keer dus dat is positief.
➽ Ik ben begonnen aan de sitcom The Office US en het is zooo grappig en herkenbaar! Ik ga helemaal stuk en het kijkt lekker weg.
➽ Een nieuw jaar betekent dat het tijd is voor een nieuwe agenda. Ik heb besloten om weer zelf een bullet journal agenda te maken en ben nu bezig met het afronden van de layout voor de komende tijd. Het is erg ontspannen om de layout te tekenen en overzicht te creĆ«ren. 
➽ Ons goede voornemen voor 2020 om aan het huis te werken is meteen in gang gezet! We hebben nu een vloerkleed en een bijzettafeltje bij de bank! We zijn er zooo blij mee en ik hou echt van de warme kleuren die afsteken tegen het coole blauw! Het voelt direct al meer huiselijk en nu hebben we echt zin om de rest van het huis ook aan te pakkenšŸ˜

Zo, dit was even een lijstje vol met de positiviteit die ik nu voel en wat me de afgelopen dagen gelukkig heeft gemaakt! Hoe bevallen de eerste dagen van 2020 bij jullie? 

1 opmerking

  1. Wat een toffe bank hebben jullie. Mooi met het kleed zo. En het boek is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!