Sundays Look + Lunch

 Afgelopen zondag ging ineens de zon schijnen. Na dagen van regen en donkere wolken was dit zo fijn! Maikel en ik hadden geen plannen en besloten om even de stad in te gaan. Ik trok direct mijn nieuwe sneakers aan. Ze lopen echt heerlijk! Ik ben blij dat ik eindelijk weer goede sneakers heb, maar ik doe ze nu alleen nog aan als het droog is want het zou zonde zijn als ze direct vies worden. We gingen lunchen bij Metzo, dat is één van mijn favoriete lunchtentjes. Allebei namen we de Black Bun met Peking eend. Echt zo lekker! Die ga ik zeker vaker bestellen.
 Ze hebben bij Metzo ook Ginger Beer. Dat heb ik afgelopen zomer voor het eerst gedronken en ik vind het erg lekker, alleen had ik het daarna een hele tijd niet meer op een drankenkaart zien staan. Tot dus afgelopen zondag!
Na de lunch zijn we nog even bij de Hudsons Bay naar binnen gegaan. Daar hebben ze nu behoorlijke uitverkoop omdat in december de winkels van deze keten gaan sluiten. Best zonde, want ze hebben leuke dingen. Alleen is het normaal gesproken allemaal vrij prijzig vind ik. Nu met de uitverkoop is het beter te betalen, maar erg rommelig op alle afdelingen.
Bij de kerstafdeling zag ik deze leuke kerstboomkaarsen staan. Ik heb even getwijfeld of ik ze wilde kopen, maar uiteindelijk heb ik ze laten staan en nam alleen een doosje Belgische bonbons mee naar huis. Ik denk wel dat ik binnenkort even terug ga want de kaarsen blijven in mijn hoofd hangen haha!

Het was een fijne rustige zondag. Nu zijn we alweer over de helft van de werkweek! De komende dagen staan er veel afspraken op de planning, maar ik ga proberen om tussendoor nog een blog te schrijven :) Ik heb namelijk wat leuke ideeën verzameld om over te schrijven.

Fijne avond allemaal! Xx

6 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!