OUTFIT | Busy days

 De feestdagen komen er aan en dat merk je aan alles. Veel mensen willen elkaar nog zien voor het nieuwe jaar, bedrijven organiseren diners of feesten, en er zijn zoveel leuke activiteiten om te doen in november en december: schaatsen, naar de Last Christmas film, het huis decoreren, kerstmarkten bezoeken, kerstkaarten maken en ga zo maar door!

Door alle leuke activiteiten is er ook minder tijd voor het internet. De laatste 2 weken heb ik steeds om de 3 dagen iets op Instagram gepost (in plaats van om de dag) en het bloggen stond ook op een lager pitje. Dat ik minder plaats op Instagram boeit mij niet zo, maar voor mijn blog vind ik het wel jammer. In oktober ging het zo goed met artikelen schrijven... Vandaar dat ik vandaag heb ingeplant als blog-dag haha. Ik ga naast dit artikel nog twee andere schrijven en die alvast inplannen voor de rest van deze week. Meer tijd dan vandaag heb ik ook niet want morgen en donderdag werk ik, vrijdag overdag wordt besteed aan spullen pakken voor ons weekendje naar Brugge, vrijdagavond gaan Maikel en ik naar een feest van zijn werk, en dan zaterdag vertrekken we vroeg naar Brugge waar we tot zondagavond verblijven. Echt zoveel zin in!

Nog even kort over deze outfit. Vinden jullie ook niet dat deze coltrui echt perfect is voor deze tijd van het jaar? De kleuren schreeuwen gewoon "herfst!" haha! Ik kocht het begin september bij de New Yorker, een winkel waar ik eigenlijk nooit kom maar hiermee verraste ze mešŸ˜‰. Fijne dag allemaal! Xx

3 opmerkingen

 1. Hele leuke outfit. Het is een drukke periode maar toch vind ik het ook weer heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! En jazeker, vooral veel leuke activiteiten gelukkig :)

   Verwijderen
 2. Wat een leuke herfstige outfit! Ik zou het ook zo kunnen dragen! :D Je rokje vind ik ook erg leuk. De komende tijd wordt het inderdaad best druk. Maar in januari kunnen we weer uitrusten.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!