Last Fridays Party

 Afgelopen vrijdag gingen Maikel en ik naar het jubileum feest van zijn werk. Het thema was 'splendid' en dus een mooie gelegenheid om mijn nieuwe glitter jurkje aan te doen. Ik ben er nog steeds zo blij mee en ga hem ook zeker met de kerst een dag dragen!

 Ready to party!😋
 Het feest werd gehouden in HAL25 in Alkmaar. Ze hadden naar mijn idee beter het thema 'circus' kunnen noemen haha, maar het was wel echt heel tof! In de hal stond van alles opgesteld: botsauto's, een mini casino, popcorn karren, een circustent waarin je een short-act kon bijwonen, een silent disco, een live band, photo-booth en nog veel meer. Ook waren er acrobaten en liepen er verklede mensen op stelten (zoals op de foto's) tussen de massa door.
 Natuurlijk moesten we ook even de photo-booth in! 
We hebben ons de hele avond prima vermaakt en bijna alles wat je kon doen hebben we gedaan. Het was ook leuk om Maikel's collega's te ontmoeten en te zien hoe zo'n bedrijfsfeest kan zijn. Het bedrijf waar ik nu werk is veel te klein om zoiets voor te kunnen organiseren.
De avond sloten we met zijn allen af bij het podium van de live band, die was inmiddels omgebouwd tot karaoke bar. Iedereen zong luidkeels mee met de klassiekers, echt geweldig! Het was een top avond 😁

4 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!