My December WishlistIk weet dat het zondag pas december is, maar ik kon het niet laten om alvast een verlanglijstje op te stellen😇Op 8 december vieren we SinterKerst met mama, René, Joost en Sam en dan geven we elkaar allemaal een klein cadeautje. Buiten dat denk ik eigenlijk niet dat we dit jaar cadeautjes doen met de feestdagen, maar dat geeft niet want ik beleef al genoeg lol aan het maken van een wishlist haha! Dit staat er dit jaar op mijn lijstje:

1. Treaclemoon Warm Cinnamon Nights douchegel - Ruikt heerlijk en is ook perfect voor de wintermaanden.
2. Een mooi kanten hemdje - Ik zie op Instagram en Pinterest vaak mooie outfits waarbij zo'n kanten hemdje onder een blazer wordt gedragen. Leuk voor een feestje, diner of op kantoor. Deze zijn van de H&M, mooi en betaalbaar.
3. Een grote spiegel - Dit staat al eeuwen op mijn verlanglijstje alleen heb ik het nooit gekocht omdat we er tot voor kort geen plek voor hadden in huis. Nu staat Joost zijn oude kamer bijna leeg en wil ik daar in het nieuwe jaar mijn kantoortje van maken MET een grote passpiegel. Dan kan ik in de ochtenden tenminste weer eens wat makkelijker zien wat ik aan heb, nu spring ik steeds voor de badkamerspiegel die boven de wasbak hangt op en neer en dat is niet erg praktisch haha.
4. Warme kerststokken - Deze zag ik bij Hunkemöller en alleen al voor de verpakking zou ik het kopen. Hoe schattig!!
5. Dior Addict Lip Glow Pink - Twee jaar geleden had ik deze lip-gloss/balm zelf gekocht en ik vond hem heel fijn. In de winter zijn mijn lippen vaak droog en deze lip-gloss voelt meer als een balm, plakt niet en heeft een zachte kleur. Het kost wat, maar dan heb je ook wat en de vorige ging langer dan een jaar mee.
6. Maillots en panty's - Een gebreide zwarte maillot voor de koude dagen, een glitter panty voor de feestdagen en een mooie stippen panty voor de afwisseling haha. Die drie heb ik ook al een tijdje in mijn hoofd.
7. Nice Girls Don't Get The Corner Office boek - Ik heb goede verhalen gehoord over dit boek en het lijkt mijn interessant om meer te leren over bedrijfscultuur en hoe je je als vrouw het beste kunt opstellen in moeilijke situaties waarbij je sterk in je schoenen moet staan.
8. Base Coat nagellak - Tot nu toe gebruikte ik altijd de base coat nagellak van CHANEL, maar die vind ik nu een beetje te duur. De nagellak van de HEMA is ook altijd goed dus daar zou ik graag de base coat van willen testen.
9. Vichy Mineral 89 - Hier heb ik een sample van waar ik nu heel zuinig mee doe omdat ik hem zo fijn vind haha! Het is een soort gel dat heel verfrissend en hydraterend is voor je huid. Vooral na het douchen is dit heel prettig om op je gezicht, hals en borst te smeren.
10. Fabienne Chapot 2020 agenda - Last but not least een nieuwe agenda! Mijn eigen gemaakte bullet-journal agenda is bijna helemaal vol en dus wordt het tijd voor een nieuwe. Het liefst begin ik in 2020 fris met een klant-en-klare agenda maar het is altijd zo lastig om er eentje te vinden die aan alle wensen voldoet. Ik maak namelijk graag lijstjes en aantekeningen naast mijn dagelijkse afspraken en veel agenda's hebben daar geen ruimte voor. Nu ben ik al een aantal keren bezig geweest met het zoeken naar een agenda dat genoeg ruimte heeft maar die lijkt er gewoon niet te zijn. Van deze Fabienne Chapot agenda vind ik het design mooi en ik denk dat ik daarnaast maar gewoon een notebook moet kopen voor lijstjes en ideeën :)

Wat staat er op jullie verlanglijstje voor de feestdagen dit jaar?

4 opmerkingen

 1. Een hele mooi lijstje. De Vichy creme lijkt me ook heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi! It is so nice to meet you! I enjoyed reading your list. So very nice things on there. I am hoping for some new pajamas and books to read. I am looking forward to visiting here again soon. : )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nice to meet you too! I love your cozy blog :) Pajamas and books are always great gifts!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!