OUTFIT | November is here!

 Tijd voor een nieuwe outfit post! Ik probeer nu weer wat vaker foto's te maken van mijn outfits en dat gaat best goed :) Bij deze outfit heb ik wel nog steeds de twijfel of het nou een leuk idee was om bruine laarsjes te dragen onder een identieke kleur blouse haha. Ik denk dat ik volgende keer toch maar weer voor zwarte enkellaarsjes ga. Maja, als je niet experimenteert met kleding dan kom je ook nooit op nieuwe inzichten. Nietwaar? šŸ˜‰


Verder voelt mijn leven op dit moment erg rommelig aan. Er staan veel leuke dingen gepland voor november en daarnaast gebeurd er voor mij op privĆ© gebied ook best veel (in positieve zin hoor, geen zorgen). Ik merk wel dat ik daardoor een beetje in de war ben. De hele tijd heb ik een zenuwachtig gevoel, slechte concentratie en ook het gevoel de controle te verliezen over wat er allemaal gaande is. Ik pak dan steeds mijn agenda erbij om nog eens te kijken naar alle dingen die op de planning staan en of ik niet iets vergeet. Meestal brengt het uitschrijven van een planning of gewoon even relaxen met (bijvoorbeeld) een Vlogmas video wel rust, maar dit keer niet. Ik kijk op dit moment naar mijn to-do lijst voor vandaag en weet dat ik daar meer dan de helft niet van gedaan ga krijgen omdat ik me er gewoon niet toe kan zetten... Heel irritant en hopelijk gaat het snel voorbijšŸ˜…Juist deze laatste twee maanden van het jaar wil ik alleen maar genieten en niet stressen.

Wat doen jullie om te ontspannen in dit soort situaties? 
Blouse: tweedehands
Rok: H&M
Tasje: Primark
Panty: H&M
Laarsjes: tweedehands

5 opmerkingen

 1. Een hele leuke outfit. De laarsjes staan er heel leuk bij! Als ik zulke momenten heb, dan probeer ik sowieso te ontspannen met wandelen, lezen, en ik maak altijd lijstjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wandelen en lezen zijn een goed idee! Even geen drukte aan je ogen van schermen zal denk ik ook helpen :) Thanks voor de tips!

   Verwijderen
 2. Leuke outfit! Je laarsjes en je blouse passen ook perfect bij elkaar. Leuk bedacht ook met dat hoge rokje.
  Oh, wat een prachtige boom op de achtergrond! Is dat een vijgenboom?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Iris ^^ En ja dat is inderdaad een Vijgenboom! In de zomer is hij nog veel mooier, nu begint hij al wat te kalen door de winter die er aan komt.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!