Nieuwe illustraties

Het is alweer een lange tijd geleden dat ik een aantal van mijn tekeningen hier met jullie heb gedeeld. Eigenlijk had ik vanaf januari tot juni/juli een behoorlijke tekendip (alweer) en heb ik toen amper wat gemaakt, maar na mijn vakantie in Zeeland is het weer gelukt om de draad op te pakken en heb ik weer genoeg inspiratie. Ook is mijn stijl weer wat veranderd. Mode illustraties vind ik nog steeds tof maar op dit moment ben ik meer bezig met de natuur en dus ook dieren. Afwisselend teken ik nu "serieuze" bloemen en "grappige" dieren. Zo noem ik het maar haha. Als jullie de tekeningen bekijken dan snappen jullie waarschijnlijk wel wat ik bedoel.


Ik kan nooit lang aan één stijl/onderwerp vastzitten qua tekenen dus ik ben benieuwd hoelang ik dit interessant blijf vinden. Het is gewoon leuk om nieuwe dingen te proberen en mijn vaardigheden verder uit te breiden :) Wat vinden jullie van mijn nieuwe creaties? 

Meer van mijn illustraties zien? 
Neem dan een kijkje op mijn Instagram: @eev.illustrations

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!