Zeeland in pictures

Onze anderhalve week vakantie in Zeeland zit er alweer op. Gisteren rond 22:00 kwamen we thuis. We hebben zo ontzettend genoten van onze tijd daar. Ook al gaan we al jaren naar dezelfde plek, het verveeld nooit. Het voelt zelfs een beetje als thuiskomen; Dishoek strand, Middelburg, de strandtent Vloed en natuurlijk het huisje in het Vebenabos.

Ik heb geprobeerd om mijn mobiel maar weinig te gebruiken en ik was niet de enige. We waren het er al snel allemaal over eens dat waardevolle spullen thuislaten (dus vooral elektronica) heerlijk rustgevend is. Zeker op het strand! Want het is zó stom om steeds één iemand achter te moeten laten bij de handdoeken terwijl de rest gaat zwemmen. Het zwemmen in zee was trouwens echt heerlijk. Vooral de eerste keer toen er veel golven waren.
Verder hebben we ons vermaakt met Zweedse Puzzels, bordspellen, lekker eten, bezoek aan Middelburg, Jeu des Boules én ik heb met pap een wandeling over het strand van 14 kilometer gemaakt. Van Dishoek naar Zoutelande. Dat was ontzettend gezellig en fijn om te doen.

Vandaag had ik echt een beetje moeite met het feit dat de vakantie over is. Ik voelde me zo goed in Zeeland. In de natuur, niks moet, geen grote prikkels. Heerlijk! Maar Maikel zegt dat het ook komt juist omdat het vakantie is en dat het heel anders zou voelen als we er bijvoorbeeld zouden wonen en werken. Dat denk ik zelf ook.
Het relaxte gevoel hier vasthouden zodra het normale leven weer begint zal lastig worden. Vandaag in de AH toen ik allemaal mensen gehaast vanuit werk boodschappen zag doen kreeg ik alweer een beetje dat gestreste gevoel... Naja we gaan zien hoe het loopt. Eerst dit weekend nog even nagenieten van de fijne afgelopen 1,5 week. Zijn jullie al op vakantie geweest of gaan jullie nog?

5 opmerkingen

 1. Mooie foto’s van een heerlijke vakantie. Zeeland is zo leuk. En dat gevoel na de vakantie is heel herkenbaar.... ik heb 2,5 week vakantie in september.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat fijn dat je nog een vakantie hebt om naar uit te kijken :D Ga je nog ergens heen of gewoon lekker thuis?

   Verwijderen
 2. Ziet eruit als een heerlijke vakantie. Zeeland lijkt me ook echt wel mooi om nog een keer naartoe te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's, ziet er zeker heel gezellig uit. Ik ben zelf ook 1 keer in zeeland geweest. echt een leuke omgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja het is zo'n fijne en mooie omgeving. Je kunt er ook heerlijk wandelen!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!