Mysteryland '19


Afgelopen weekend ging ik samen met Maikel en zijn vrienden naar Mysteryland Festival. Dit doen we nu al 5 jaar lang en voor mij is het de perfecte manier om de zomermaanden af te sluiten.
Vorig jaar was het weer vrij slecht, met veel regen. Ik droeg toen zelfs mijn laarzen en een regenjas en het voelde alsof de herfst al was begonnen (voor wie het leuk vindt om mijn post van vorig jaar te lezen, die kun je hier vinden). Dit jaar was het weer het tegenovergestelde! 28 graden en volop zon! Wat mij betreft een beetje teveel van het goede want we zweten ons allemaal te pletter haha, maar een zomers gevoel gaf het zeker.

 Een groot gedeelte van de dag hebben we bij de Main Stage gestaan, daar draaien toch wel de beste artiesten. De sfeer zat er bij iedereen goed in! Er werd door festivalgasten onderling zelfs zonnebrand uitgewisseld haha. Dat "smeert" wel een band ;)  
 Maikel en ik vinden het altijd leuk om ook andere stages te bekijken. Het festivalterrein van Mysteryland is behoorlijk groot en er is veel meer te zien dan alleen de Main Stage. Het is ook leuk om op deze manier nieuwe muziekstijlen te leren kennen. Zo kwamen we vorig jaar bij toeval bij een stage genaamd Cocoon uit, daar draaien ze altijd een soort trance muziek. In het begin wel even wennen maar je wordt gewoon meegenomen door andere dansende mensen en dan wordt het vanzelf heel leuk. De stage hierboven met al die hangende planten vond ik trouwens ook tof aangekleed.
 Een grote teddy beer? Daar moet een foto mee gemaakt worden!
 In de avond eindigden we, zoals ieder jaar, bij Qdance. Niet omdat we zo fan zijn van hardstyle muziek (of naja de meeste van onze groep niet), maar omdat de eindshow met het vuurwerk en de lichten daar het vetste is. Ook dit jaar stelde de show niet teleur :)
Als aandenken aan deze mooie dag heb ik nog een polaroid foto 💗

Het was weer een heerlijk feestje en 100% zeker dat we volgend jaar weer gaan. Mysteryland blijft gewoon een tof festival! Toch ben ik blij dat ik dit jaar alleen de zaterdag ben gegaan, terwijl de rest van de groep een heel weekend ging. Zondag was ik namelijk helemaal gebroken en ook gisteren en zelfs nu nog ben ik moe. Ik denk dat het vooral komt door de hitte, want vorig jaar had ik er helemaal niet zoveel last van. Naja, het was het zeker waard!

Zijn jullie deze zomer nog naar een festival geweest?

5 opmerkingen

 1. Het ziet er heel gezellig uit. En die teddybeer is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja leuk he! Kon het niet laten om er een foto mee te maken!

   Verwijderen
 2. Het ziet er inderdaad erg leuk uit. En die teddybeer is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!