3 citytrips coming up!

*all pictures from Weheartit

Ik kan niet geloven dat augustus alweer op zijn einde is en we langzaam aan naar de herfst gaan! Al voelt dat op dit moment totaal nog niet zo met dit warme zomer weer haha! Van mij mag de zon nog lang schijnen maar met de hoge temperaturen heb ik het wel een beetje gehad.
Zoals ieder jaar kijk ik er weer naar uit om mijn garderobe op te frissen met kleding voor komend seizoen en overal op Pinterest en Instagram zie ik al zulke mooie herfstlooksšŸ’—Maarrrr dat is niet de enige reden waarom ik uitkijk naar de 2e helft van 2019. Er staan namelijk ook nog drie leuke trips op de planning. Geen lange vakanties maar meer weekendjes weg en daar kan ik altijd extra van genieten. Korte reistijd, geen grote bagage, geen drukke planning... gewoon even lekker er tussenuit!


ANTWERPEN
Over 2,5 week ga ik samen met mijn moeder en broertje een weekendje naar Antwerpen! Dit was een cadeautje van mijn broertje en mij aan mam voor haar verjaardag. Ik ben zelf nog nooit in Antwerpen geweest en heb er super veel zin in! Alleen al het centraal station schijnt geweldig te zijn.
We komen zaterdag in het begin van de middag aan en gaan zondag aan het einde van de middag weer naar huis. Ik hoop vooral dat het droog is zodat we rustig rond kunnen lopen. Hoe dan ook gaan we ons denk ik prima vermaken. 

WENEN
Eind september staat dan alweer het volgende reisje op het programma! Ieder jaar maken we met Ineke (de moeder van Maikel), haar vriend, Maikel's broer en zijn vriendin een stedentrip binnen Europa. Tot nu toe hebben we Rome, Barcelona en Lissabon gehad. Dit keer wilden we iets totaal anders en kozen we voor Wenen. Het lijkt mij een prachtige stad met veel historische gebouwen. Ik moet me er wel nog goed over inlezen, maar er zijn ook al 2 collega's naar Wenen geweest dus zij kunnen mij vast ook nog tips geven :)

BRUGGE
Als cadeau voor zijn verjaardag heb ik Maikel een overnachting in Brugge cadeau gegeven. Samen gaan we daar eind november naar toe! Ik heb zoveel goede dingen gelezen en gehoord over deze stad. Zeker eind november als de kerstsfeer begint toe te nemen lijkt het me extra sfeervol. In ieder geval ga ik proberen om een rondvaart door de grachten te boeken, want dat schijnt heel leuk te zijn. Verder gaan we denk ik gewoon lekker zelf rondlopen, eten en genieten. 


Ik kijk echt enorm uit naar als deze uitstapjes! 
Als jullie nog tips hebben voor 1 van deze drie steden dan hoor ik het graag! 

Staan er bij jullie nog reizen op het programma voor de herfst/winter van 2019? 

6 opmerkingen

 1. Wat een leuk vooruitzicht. Ik hou ook zo van stedentrips. Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. You plan really wonderful travels!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk vooruitzicht zeg! Geniet er van. Mijn komende tripje gaat hopelijk naar Dublin :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat gaat zeker lukken! En oh Dublin lijkt me ook heel mooi :) Veel plezier!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!