Catching up

 Het is inmiddels alweer bijna twee weken geleden dat we terug zijn gekomen uit Zeeland en de tijd vliegt ineens weer voorbij. De afgelopen dagen wilde ik wel graag bloggen maar het kwam er gewoon echt niet van. Dus bij deze even een bij-klets post.


1. Indy was/is erg blij dat we weer terug zijn :) Hij miauwde de eerste dagen aan één stuk door haha.
2. Donderdag 8 augustus waren we weer thuis van Zeeland en vrijdag hebben we lekker rustig aan gedaan. Voor het weekend stond de opruiming van de zolder op de planning en ik had al wat oude foto albums van mama gezien. Die wilde ze gaan ophalen dus ik nam snel nog even de tijd om ze door te bladeren. Oude foto's kijken vind ik altijd zo leuk.
 3. Laat het opruimen maar beginnen! De hele zaterdag en het begin van de zondag waren we bezig met het uitzoeken van de zolder. We deden een stuk of 5 vuilniszakken met troep weg en alle spullen van mama zetten we in dozen in de woonkamer. Het leek wel alsof we gingen verhuizen haha.
4. Even lekker koffie drinken tussendoor bij Bagels&Beans.
 5. Toen begon het normale werkleven weer. Het regende vorige week veel en daarvan kreeg ik echte herfst vibes. In Zeeland had ik bij Dille&Kamille een mix voor appelkruimeltaart gehaald en met het regenachtige weer was het dinsdag de perfecte dag om te gaan bakken.
6. Ik moest 1,5 kilo appels schillen, maar met FRIENDS op de achtergrond ging het lekker snel.
 7. Bij de AH zag ik cups voor Starbucks Caramel Macchiato en was direct enthousiast. Toen ze in de aanbieding waren nam ik ze mee naar werk om te testen.
8. Helaas had ik niet gezien dat deze cups voor de Dolce Gusto machine zijn en wij hebben een Nespresso machine.... De cups waren dus te groot en paste niet in de machine. Echt zo jammer maar we hebben wel gelachen.

Na werk vrijdag ging ik door naar Hoorn voor de kermis waar we altijd met Maikels familie heen gaan. Het was een gezellige avond!
 9. Zondagochtend stond Charlotte om 7 uur voor mijn deur, we gingen namelijk kleding verkopen op de Ijhallen! De weersvoorspelling was niet zo goed helaas, maar we konden wel rustig zonder regen onze stand opbouwen.
10. Daarna ontbijten met een kop warme chocomelk en een broodje.
 11. Laat de bezoekers maar komen!
12. De markt duurde tot 16:30 en rond 15:00 zaten we lekker aan de wijn. Het had tot een uur of 12:00 geregend en daarna trok het qua bezoekers wel aan maar het was niet optimaal. We hebben dus wel een beetje verkocht maar ik heb betere dagen gehad op de Ijhallen. Ach ja, het was gezellig en daar gaat het om :)
 13. Gisteren was een normale werkdag. Mijn baas is terug uit Japan en hij had voor alle werknemers een sleutelhanger met flesje bladgoud meegenomen.
14. Eigenlijk neemt niemand op mijn werk echt pauze, maar dat wil ik wel gaan doen en dan het liefst door buiten te lezen of een rondje te lopen. Dat is denk ik ook beter voor mijn concentratie dan wanneer ik artikelen van Vogue ga lezen op de computer. Gisteren ging ik dus in de middag een half uurtje naar buiten om te lezen. Lekker hoor nu de zon nog even schijnt.
15 + 16. Vandaag was ik weer vrij en probeerde ik mijn to-do lijst af te werken. Ik had alleen de hele dag last van een duf hoofd. Zelfs na een uur in de sportschool was het nog niet minder. Om 15:00 was ik het zat en pakte ik een Starbucks ijskoffie erbij. Dat hielp wel even en daardoor had ik precies genoeg concentratie om een tekening te maken.

Nu is het duffe gevoel weer terug. Ik ga dus zo lekker lezen en dan vroeg slapen. Verder krijg ik toch niks meer gedaan vandaag. Morgen weer een dag :)
6 opmerkingen

 1. Wat een geweldige foto van de kat! Leuke update. Heerlijk om appeltaart te bakken, dat moet ik ook meer weer eens doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ja ik maakte precies een foto op het moment dat het miauwde :P en jaaa moet je doen, zo lekker!

   Verwijderen
 2. I can imagine that your cat was that happy!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd leuk hoe blij een huisdier kan zijn met de terugkomst van zijn/haar baasjes. En altijd leuk, zo'n update.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa het is altijd zo schattig als we net terug zijn van vakantie :) Nu ziet hij ons al niet meer staan hahaha, alleen zijn eten!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!