OUTFIT | Parisian feeling

 (English below) Ik weet niet wat er met de kwaliteit van deze foto's is gebeurd, maar ze zijn veel brokkeliger dan gewoonlijk... Dat ga ik even in de gaten houden want dit is natuurlijk niet de bedoeling. Maargoed! Hoe is jullie (werk)week tot nu toe? Die van mij nogal rommelig.
Afgelopen zaterdag waren Maikel en ik met vrienden uit eten en toen we die nacht thuiskwamen kregen we allebei erg last van ons buik. We konden alleen maar bedenken dat het door het eten kwam aangezien we er allebei ineens last van kregen en we ons rest van de dag prima hadden gevoeld. Zondag had ik hier ook nog last van en maandag bleef ik daarom thuis van werk. Dinsdag heb ik wel gewerkt maar toen was ik enorm verkouden waardoor ik geen klanten te woord kon staan. Woensdag leek het aanvankelijk wel goed te gaan en ik dacht dat het allemaal over was maar in de avond kreeg ik weer buikpijn. Donderdag heb ik wel geprobeerd om te werken maar ik was zo misselijk en moe dat ik om 12:00 weer naar huis ging...de rest van de dag heb ik in bed doorgebracht en vandaag mag ik van de baas een dagje thuiswerken. Hij heeft ook liever dat ik volgende week weer helemaal opgeknapt ben in plaats van dat ik blijf kwakkelen. Dit weekend hebben we gelukkig helemaal geen afspraken dus ik ga het lekker rustig aan doen. Dat vind ik wel lastig omdat ik altijd honderd to-do lijstjes heb, maar ik ga dit keer echt proberen veel te relaxen. Hopelijk hebben jullie een betere week tot nu toe 😉Fijne vrijdag!.

English: I don't know why these pictures are so blurry.. That usualy never happens. I'm going to keep an eye on that because this is not okay! Anyway! How is your week going until now? Mine rather sucks. Last Saturday my boyfriend and I came home from a restaurant feeling all sick. It had to be the food, because it was so sudden that we both felt horrible while we had been feeling fine all day. Sunday I still felt sick and so on Monday I stayed home from work. Tuesday I did go to work but it wasn't a succes since my voice was all weird and I couldn't talk properly to the guests. On Wednesday I thought everything was fine again and I did feel okay, but Thursday the sickness was back again. Although I tried at work I went home around 12:00. The rest of the day I stayed in bed and now I'm working from home. My boss thought it would be better if I stayed in today and get some good rest so that on Monday I'm all better. I agree. Luckily this weekend we have no appointments so I have all the time to relax. Even though this is hard because I always have a million things on my to-do list. But I'll try to relax for real this time. I hope your week is going better until now 😉Happy Friday!

Backpack: Longchamp
Earrings: COS
Bracelet: My-Jewellery 
Watch: Boccia
Shoes: secondhand 

4 opmerkingen

 1. Leuke outfit! En beterschap. Hopelijk voel je je snel beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah wat vervelend! Rust lekker uit! Beterschap! Wel een hele leuke outfit trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Mei! Ik heb een lekker relaxt weekend gehad en nu voel ik me alweer een stuk beter :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!