A walk through the woods

(English below) We maken even een sprong terug in de tijd! Ik had namelijk nog een paar foto's van de laatste dagen in Zeeland over dus die deel ik vandaag met jullie. Aan het einde van de vakantieweek werd het weer wat koeler en konden we meer ondernemen. We hebben toen onder andere nog een wandeling gemaakt door natuurpark Oranjezon.
Heerlijk om in de natuur te wandelen en het hoofd leeg het maken. De droogte leek dit bos weinig schade te hebben toegebracht gelukkig, alles wat prachtig groen. Onderweg kwamen we ook groep paarden tegen, die lopen vrij rond in het park. Dat was ook tof om te zien.

In de herfst wil ik proberen om vaker wandelingen te maken. Ik merk dat als ik daarna thuiskom ik een voldaan gevoel heb en een stuk opgewekter ben šŸ˜Š Houden jullie van wandelen?

English: Today we go back in time! I found a few pictures  from the first days of August when we were on our holiday in Zeeland. It’s about the walk we made at the end of the holiday. It’s so nice to walk in through nature and clear the mind. Luckily, the dryness here in Holland didn’t seem to have had much effect on the nature in Zeeland. Everything was beautifuly green. We also saw a group horses during the walk. Very cool to see. 

During Autumn I want to take more walks. I find myself more happy, mindful and satisfied when I get back from a walk outside. Do you like to take walks?

Happy Wednesday! Xx

1 opmerking

  1. Ik vind wandelen erg leuk om te doen! Om mijn hoofd te legen of gewoon om van de natuur te genieten (vooral in de herfs!). Ik wil zelf nog heel graag eens naar Zeeland!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!