OUTFIT | F.R.I.E.N.D.S.

 (English below) Deze F.R.I.E.N.D.S. trui kocht ik afgelopen maart op Etsy. In januari begonnen we met het kijken van de serie en ik moet zeggen dat ik sceptisch was. Amerikaanse sitcoms zijn niet zo mijn ding. The Big Bang Theory heb ik ooit geprobeerd te kijken en ik vond er niks aan, zelfde geldt voor How I Met Your Mother. Het neppe gelach op de achtergrond en de voor de hand liggende humor maakt dat ik snel weg zap. Maar F.R.I.E.N.D.S. heeft mijn hart gestolen.
Wat een heerlijke serie is dat! De styling is top, de humor is geniaal, je leert echt de karakters goed kennen en het is zo leuk dat het een nostalgisch tintje heeft.
Toen ik deze trui op Esty zag moest ik hem gewoon kopen (dit was nog voordat H&M met de F.R.I.E.N.D.S. merchandise kwam) en nu is het één van mijn favoriete truien.
Hebben jullie F.R.I.E.N.D.S. gezien? Wat vinden jullie van de show? 

English: I bought this F.R.I.E.N.D.S. sweater in March on Etsy. In January we started watching the show and I have to say that I was sceptical in the beginning. American tv-shows are usualy not my thing. I tried watching The Big Bang Theory and How I Met Your Mother, but I didn't like it. The fake laughing and clapping on the background is so annoying and mostly the humor is obvious. But F.R.I.E.N.D.S. has stolen my heart. What an amazing show this is! The styling is great (love Rachels outfits), the humor is genius, you really get to know the characters and it was this nostalgic vibe which I love. 
So when I saw this sweater on Etsy I just had to buy it! Now it's one of my favourites. 
Have you watched F.R.I.E.N.D.S.? How did you like the show? 

2 opmerkingen

  1. Leuke outfit! En nee, ik heb Friends nog nooit gezien. 😊

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! En Friends is echt een aanrader, dus mocht je nog een serie zoeken ;)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!