Fall Capsule Moodboard + Wishlist

(English below) We zijn inmiddels halverwege de maand september en ondanks dat de temperatuur nog rond de 20 garden hangt vind ik het tijd worden om mijn kledingkast herfst-proef te maken. Normaal gezien maak ik alleen een wishlist waarbij ik losse kledingstukken/accessoires laat zien die ik graag zou willen hebben, maar dit jaar wil ik dat anders aanpakken. Ik laat jullie de looks zien die ik op Pinterest heb gevonden en die het moodboard vormen voor mijn kledingstijl van dit najaar. Het is een mix van items die ik al heb en items die ik nog graag wil aanschaffen. Dat geeft naar mijn idee een beter beeld van waarom ik die bepaalde kledingstukken graag wil kopen en of dit past bij de kledingstukken die ik al heb. Laten we beginnen!

English: I cannot believe we're already halfway through September! Even though it's still around 20 degrees here in The Netherlands, I feel it's time to start making my wardrobe Fall-ready. Normally I would make a wishlist with only the items I would like to add to my closet, but this year it'll be different. I'll show you the looks I found on Pinterest which will form the moodboard for my style this fall. It's a mix of key items that I already own and some items that I want to add to my closet. I think it will give me a better overview of what I wish to add to my closet and if it fits with the rest of my clothes. Let's start shall we. 

Hunter Boots (check!)
De Hunter regenlaarzen stonden al een tijdje op mijn wishlist maar ik vond ze steeds net wat te duur. Toen was er begin juli ineens een actie op Zalando Lounge en heb ik ze direct besteld. Ik kon eerst niet kiezen tussen de paarse of rode kleur maar ben uiteindelijk toch voor de paarse gegaan.
Hunter laarzen zijn zo comfortabel en als je een maatje groter neemt dan kan je er in de winter lekker met dikke sokken in. Lange sokken die net boven de laars uitkomen vind ik zo leuk staan! Laat de regenachtige dagen maar komen!

Hunter rainboots were on my wishlist for a longgg time but I found them a little too expensive. Then in the beginning of July there suddenly was this big discount online and I immediately bought them. I couldn't decide between red or dark purple when I saw them online, but at home I decided to go with purple. Hunter boots are so comfortable and if you take one size bigger you can wear them with big warm socks (so cozy). I think the socks that are just a little longer than the boots are so cute to wear! Let the rainy days come!


Brown nail polsih (wishlist)
Ik ben weer helemaal verliefd geworden op bruine tinten. Vooral de warme roodbruine tinten. Op dit moment heb ik één nagellak van Chanel (Accessoire nr. 573) die ik erg geschikt vind voor de herfst, maar het liefst wil ik er nog een wat lichtere bruine kleur bij. Misschien een beetje oranjebruin? Ik ben er nog niet helemaal over uit, maar een nieuwe herfstachtige nagellak staat zeker op mijn wishlist. 

I'm completely in love again with brown colors. Especially the redbrown colors that really give that Fall feeling. At the moment I own one nail polish from Chanel (Accessoire no. 573) that I find fitting for Fall, but I'd love to add a more light brown color to my collection as well. Maybe a  orangebrown shade? I'm not sure yet, but it's definitely on my wishlist for this Fall.

 
 Denim Skirt (Check!) 
De spijkerrok was mijn favoriete kledingstuk van deze zomer en ik denk dat het voor de herfst misschien wel weer zo is. Het is gewoon zo makkelijk te stylen. Met een panty, mooie blazer en enkellaarsjes. Of een trui en hoge laarzen. Dit kledingstuk gaan jullie zeker veel terugzien in mijn outfits de komende maanden. 

The denim skirt was my favourite Summer piece! So easy to style and I'm pretty sure it will be the same during Fall. I can picture outfits wearing this skirt with stockings, a nice blazer and ankle boots. Or with a warm sweater and kneehigh boots. The denim skirt will be featured a lot in my Fall outfits I think. 

 
Brown kneehigh boots (wishlist)
Ik heb altijd zwarte laarzen gehad en dit jaar wil ik eens wat anders. Bovendien heb ik ook altijd veel donkere kleding in de herfst/winter en ik denk dat bruine laarzen voor een wat beter contrast zorgen. Ook deze laarzen zijn echt leuk om te combineren met lange sokken op de koude dagen en ze maken al snel een simpele trui+jeans outfit wat interessanter. Nu alleen nog een winkel vinden die ze verkoopt...Bij Van Haren, Manfield en andere schoenen winkels heb ik ze nog niet gezien. Als iemand tips heeft dan hoor ik het graag!

I've always only had black boots and this year I want something different. Besides that I mostly wear dark clothes during Autumn/Winter time and I feel that brown boots will lighten up my outfits. These boots are also nice to combine with high socks on cold days and I think they can really add something to a simple sweater+jeans outfit. Now I just need to find a good brand to buy them from. Anyone have any tips?

Comfy sweaters & cardigans (Check + wishlist) 
Ik weet dat ik hier over een half jaar weer heel anders over denk; maar ik heb weer zo'n zin om warme, comfortabele truien en vesten te dragen! In de herfst en winter doe ik bijna niet anders. Dan is het s' ochtends zo koud dat de keuze vrijwel altijd direct op een trui of dik vest valt. Zeker omdat het bij ons op kantoor toch al snel wat kouder is (de verwarming werkte afgelopen winter niet zo goed). Daarnaast vind ik dat het dragen van truien en vesten bijdraagt aan het Hygge gevoel; lekker cozy! Ik heb wel al één of twee truien die ik dit jaar graag wil houden in mij garderobe, maar er mag best nog wel een mooie trui of vest bij ;) 

I know that in 6 months I'll be thinking totally different about this; but I'm soooo excited to wear warm, comfy sweaters and cardigans again! During Fall and Winter I wear almost nothing else. It's so cold on those mornings that I long for a thick sweater or cardigan. Also because the heater at my work is not working so well... Besides that I also think that warm sweaters and cardigans really contribute to the hygge feeling, so cozy! In my current wardrobe I have one or two sweaters that I love, but there's always room for more ;) 
 
Wat staat er op jou wishlist voor de herfst?
What's on your Fall wishlist? 
(All pictures from Pinterest.com)

2 opmerkingen

  1. Wat een mooie collages! Ik wil graag nog een mooie warme winterjas! Oh en een paar truien zou ook fijn zijn haha :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!