OUTFIT | Het geprinte bomberjack

 Een kledingstuk met een drukke print is echt iets waar je van moet houden. De één vindt het geweldig en combineert met gemak twee verschillende prints in één outfit. De ander weet totaal niet wat hij of zij ermee aan moet, letterlijk. Persoonlijk vind ik een printje best leuk, maar dan wel gecombineerd met basics. Mij zie je niet snel prints met elkaar mixen, dan voelt het alsof de balans van de outfit wegvalt.

Dit bomberjack heb ik al bijna een jaar in mijn kast, maar ik draag het weinig omdat de print druk is. Tot nu toe heb ik het jack alleen nog gedragen met een compleet zwarte outfit eronder (can't go wrong with black). Dit jaar wil ik het ook gaan combineren met andere basics. Bijvoorbeeld straks in de lente met een wit shirt, spijkerbroek en witte sneakers. Oh wat kijk ik al uit naar de lente! Jullie kunnen binnenkort een nieuwe wishlist verwachten en alvast wat lente inspiratie 😏

Mix jij graag meerdere prints in een outfit? Of hou je ook meer van één print tegelijk?
Jack: The Sting
Shirt: Asos
Broek: Zara
Laarsjes: Topshop 

Follow

8 opmerkingen

 1. Leuke outfit! Ik mix ook altijd een print met basics.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke en vrolijke bomber. Doet me een beetje denken aan de lente

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit geprinte bomberjack erg leuk. Een effen is zo standaard.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik houd ook niet van te drukke combinaties. Maar zoals je dit draagt vind ik het heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het mooier om een basic met een print te combineren dan meerdere prints in een look.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit. Ik vind je jasje helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. staat je echt heel leuk zeg! heb er zelf ook enkele in mijn kleerkast hangen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!