OUTFIT | Bij deze webshop heb je altijd 75% korting

Kennen jullie Zalando Lounge al? Soms heeft deze webshop echt geweldige acties! In de ochtend bij het ontbijt scrol ik even door de aanbiedingen van de dag en zo nu en dan zitten er echt leuke dingen tussen. Afgelopen week werden er bijvoorbeeld allemaal kledingstukken van Vila aangeboden met 75% korting. Terwijl ik rustig aan het ontbijt zat vulde ik mijn winkelmandje met allemaal leuke dingen. De collectie die werd aangeboden was van vorig jaar lente/zomer, maar dat maakt mij niks uit. Veel prints en modellen uit de collectie zijn nu nog steeds in. Uiteindelijk bestelde ik 6 items waarvan ik er drie heb gehouden: een wijde broek met bloemenprint, een jurkje met bloemenprint en dit zwarte jurkje.Vooral dit zwarte gebreide jurkje is nu met de kou zo fijn om te dragen. Het is een heel basic kledingstuk maar met een statement ketting en/of een paar mooie schoenen kan je er hele leuke looks mee maken. 

Iedere ochtend om 7:00 komen er op Zalando Lounge nieuwe acties online.Vaak gaat het om kleding en sieraden, maar ook komen er regelmatig huishoudelijke producten voorbij of reisaccessoires. Per merk kun je de aangeboden producten bekijken en filteren. Toen ik eerst over Zalando Lounge hoorde dacht ik dat er alleen maar onbekende merken aangeboden zouden worden, maar dit is totaal niet het geval! Van Adidas tot Versace, alle bekende merken komen voorbij. Vandaag is er bijvoorbeeld een actie van UGG. 

De reden dat Zalando Lounge zoveel korting kan geven is omdat ze pas na afloop van de actie de gewenste hoeveelheid producten bestellen bij de leveranciers. Hierdoor wordt er bespaard op magazijn- en vervoerskosten. De acties duren ook vaak maar zo'n twee a drie dagen omdat het anders te lang duurt voordat mensen hun bestellingen in huis krijgen. Daarnaast zijn de aangeboden producten van vorige seizoenen. Het is dus eigenlijk een soort online outlet! 

Nieuwsgierig geworden? Je kunt gemakkelijk en zonder kosten een account aanmaken op Zalando Lounge. Daarna krijg je iedere ochtend de nieuwste aanbiedingen in je mailbox 😀 Ik ben in ieder geval erg positief over de service van Zalando Lounge! Was jij al bekend met Zalando Lounge?
Jurkje: Vila, via Zalando Lounge 
Schoenen: Van Haren
Oorbellen: COS 
Ketting: Tweedehands gekocht op de Ijhallen 

Follow

21 opmerkingen

 1. leuke outfit. Maar heb nog nooit iets gekocht op zalando, moet ik bekennen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Sanne! Het is een fijne webshop, kan het zeker aanraden

   Verwijderen
 2. Ik ken het inderdaad en als je er op tijd bij bent kun je toffe items scoren, helemaal leuk! ik ben er al vaak geslaagd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zeker! Sommige acties gaan ook echt super snel, bij Converse heb ik nog nooit op tijd Allstars in mijn maat kunnen bestellen maar dat houdt het spannend haha.

   Verwijderen
 3. Ik kende dat helemaal niet maar wat leuk zeg! Ik ga zeker even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan zeker aanraden even te kijken en je kunt je ook zo weer afmelden als je het niks vindt ;)

   Verwijderen
 4. Bedankt voor de tip! ik had er nog niet van gehoord, maar ga zeker even kijken nu ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit! Zalando Lounge ken ik en ik heb er weleens wat mooie items kunnen bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Darina! En fijn dat je ook goede ervaringen hebt met Zalando Lounge

   Verwijderen
 6. Supertof! Ik moet er echt eens werk van maken om bij Zalando lounge te shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is even vroeg opstaan en snel klikken maar dan heb je ook wat ;)

   Verwijderen
 7. Ik vind de foto's erg mooi gekozen. Zo met die pilaren op de achtergrond maakt het erg rustig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) Dit is in het gebouw waar ik werk, alles daar is op deze manier ingericht. Minimalistisch en rustig

   Verwijderen
 8. Bedankt voor het delen, ik ken dit helemaal nog niet! Zijn enorme kortingen lees, daar wil ik mijn wekker wel eens voor zetten hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja toch, even wat eerder opstaan maar dan heb je ook wat ;) en graag gedaan!

   Verwijderen
 9. Kijk dat is nog eens een leuke manier van shoppen met lekker veel korting, thanks voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke outfit!! En de tip kende ik nog niet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke outfit heb je aan! De tip kende ik nog niet, dus bedankt daarvoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!