OUTFIT | De laatste van februari

De laatste dag van februari is aangebroken en het leek mij leuk om de maand af te sluiten met een outfit. Ik was het dragen van steeds weer dezelfde outfits zo zat dat ik besloot om een maillot onder één van mijn lentebroeken te dragen. Eerst twijfelde ik of het niet raar zou staan bij de enkels. Maar met laarsjes viel de maillot niet eens echt op. Dit ga ik zeker onthouden en vaker dragen de komende winterdagen.

Morgen vertrekken mijn vriend en ik naar Berlijn. Ik heb er echt zin in maar zit wel een klein beetje op tegen de 7 uur durende autorit. Hopelijk gaan de uren snel voorbij en verloopt de reis soepel zodat we snel kunnen gaan genieten van de stad. Ik neem mijn laptop mee en ben van plan om elke avond een reisverslag te delen. Lijkt jullie dat ook leuk? En hebben jullie nog last-minuten tips voor mijn verblijf in Berlijn?
Trui: Zara
Broek: Monki
Laarsjes: Topshop 

2 opmerkingen

  1. De broek vind ik geweldig!! Heel veel plezier in Berlijn. Ik ben benieuwd naar je avonturen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfit! Ik vind je broek heel tof! En veel plezier in Berlijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!