September Outfit Recap

NL: Het is weer tijd voor een nieuwe outfit recap! Zoals elke maand is ook september weer voorbij gevlogen. Deze maand ben ik begonnen met school en ben ik meer gaan werken, dat was in het begin wel even wennen maar nu heb ik redelijk mijn draai gevonden. De dagen dat ik vrij heb gebruik ik dan ook om te relaxen en/of leuke dingen te doen met vrienden. Gelukkig is het verder altijd gezellig op werk en ga ik er nooit met tegenzin heen. Dat scheelt een hoop :) 
Qua het aantal outfits dat ik het deze maand op de foto heb gezet vind ik dat ik het best netjes gedaan heb. Het zijn er in ieder geval 2 meer van in augustus haha! Ik vind het leuk om de overgang van zomer naar herfst te zien en ik denk dat dat de komende weken alleen nog maar beter zichtbaar wordt. Mijn favoriete outfit is nummer 4. Die van jullie? Je kunt hieronder stemmen~


ENG: It's time for a new outfit recap! Like every month, September went by really fast. This month I started with school again and working more often. In the beginning I really had to get used to being so busy, but now I have it all under control. One or two days a week I have me-time and also time to spend with friends. Those days I relax and gather my strength for the rest of the week. Luckily I love my job and I never go to work unwillingly. So that is defenitely something :)

As for the outfits; I think I did a good job this month. At least I made 2 more outfit pictures than last month haha! I like to see the change in the outfits from summer to early autumn and I think that in the recap of October it will change even more. My favourite outfit is nr. 4. What about you? 
 1. Back to school
 2. With the new bag
 3. First Fall outfit
4. Untitled 
 5. Welcome Autumn
6. Sunny Autumn Days

Which one is your favourite?
1. Back to school
2. With the new bag
3. First Fall outfit
4. Untitled
5. Welcome Autumn
6. Sunny Autumn days


Follow

3 opmerkingen

  1. Ze zijn natuurlijk allemaal erg leuk, maar die 5e is zo lekker vrolijk met het zonnetje :D En je zit daar ook heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vote nummer 4, maar wel echt leuke outfits weer allemaal!<3 De tas die je bij nr 1 hebt vind ik ook cute!^^

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!