Currently Coveting

Currently coveting

NL: De laatste tijd heb ik weer wat leuke kledingstukken en accessoires gespot in de winkels en op Pinterest. Een aantal daarvan krijg ik gewoonweg niet uit mijn gedachten, daarom besloot ik er een collage van te maken en het met jullie te delen :) Ik begin maar even met de handschoenen. Ik heb sowieso nieuwe handschoenen nodig voor deze winter want mijn oude heb ik in Japan achter gelaten. Tijdens de Dwaze Dagen was ik een paar keer in de Bijenkorf en telkens weer paste ik dezelfde handschoenen, één paar van UGG en een paar van Ted Baker. Ze zitten allebei heerlijk en zijn echt goede kwaliteit, het enige waar ik nog tegenaan loop is de prijs. Want 120-150 euro voor een paar handschoenen gaat me toch net te ver haha! 
Deze nagellak van Chanel spookt ook al een tijdje door mijn hoofd en ik weet eigenlijk niet wat me tegenhoudt om hem te kopen. Ik heb namelijk nog een cadeaukaart van de Ici Paris dus ik kan hem zelfs voor niks krijgen haha~ 
Ik zie de laatste tijd ook weer vaak dit soort instappers in de winkels staan. In het begin vond ik ze een beetje oubollig maar eigenlijk zijn ze super leuk te combineren! Ik vind ze in een bordeaux rode kleur het leukste, het enige wat ik me afvraag is of ze wel warm genoeg zijn voor de winter maanden...
En dan tot slot nog het jurkje van Maison Scotch. Ik zag deze op een paspop hangen in de Bijenkorf en was eigenlijk meteen verkocht. Op internet heb ik hem ook al opgezocht en hij is nog op voorraad, alleen hij kost wel 90 euro. Dat vind ik best veel geld en vooral omdat ik nog nooit eerder 90 euro voor een jurk heb betaald haha. Het kan een investering zijn want dit soort jurkjes zie ik mezelf over 10 jaar ook nog wel dragen ;) Hmmm wat zal ik doen? En wat is jou favoriete item van deze collage? 

ENG: Lately I've seen a lot of cute items again in shops and on Pinterest. Some of those just keep coming up and so I thought I'd make a collage of them and share it with you :) So let's start with the gloves. I need new gloves for this winter because I left my old ones in Japan. The ones I love most are those from UGG and Ted baker, to bad that they cost 120-150 euros... I can only dream about buying them I'm afraid haha~
Then the nail polish from Chanel. Actualy I have no idea why I haven't bought it yet haha. I even own a giftcard from Ici Paris so I could get the nail polish for free. Not to self: go buy this polish somewhere next week :P
Lately I've also seen these loafers a lot in stores. In the beginning I thought they were a little old fashioned , but I started to like them because they can really give something extra to an outfit. I like the loafers most in bordeaux red but I just wonder if they are warm enough for the winter...
And then last but not least the dress from Maison Scotch. I saw it yesterday in store and loved it immediately! I just checked the webshop of Maison Scotch and they also still have my size. The only thing that is holding me back is the price... The dress costs 90 euros which is a lot of money I think. I have never payed so much for a dress, but it could be a nice investment because I see myself wearing these kind of dresses in 10 years as well :) What is your favourite item of this collage?


Follow

3 opmerkingen

  1. Die nagellak heb ik weleens bij bloggers voorbij zien komen en ik vind het echt een mooi kleurtje. Ik zou dan gewoon kijken wat je nodig hebt en als je niks anders nodig hebt bij ici paris dan kun je de nagellak kopen. En de handschoenen zijn mooi ja, maar wauw wel een behoorlijke prijs. Als je dat vergelijkt met het jurkje dan vind ik die in verhouding vrij goedkoop haha. Het is ook wel echt een hele leuke jurk, maar ik snap wat je bedoelt. Ik heb ook nog nooit zoveel geld uitgegeven aan een jurk dus dan is het opeens veel geld.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die jurk is super leuk! <3

    XxX
    www.wendyvansoest.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!