NEW IN: Wrap Coat For Fall

 NL: Op Pinterest had ik al veel outfits met een 'warp' jas voorbij zien komen (ik weet niet de precieze naam van zo'n jas haha!) en stiekem wilde ik er zelf ook eentje aanschaffen. Op mijn lijstje voor het eerste seizoen van het French Wardrobe System stonden echter ook nog een hoop andere items dus koos ik ervoor om er even mee te wachten. Toch kon ik het niet laten om een paar weken later alsnog de jas te kopen toen ik hem in een winkel in Haarlem zag hangen. Het is echt een perfecte 'tussen jas' voor dit weer en ik ben helemaal verliefd op de blauwe kleur <3 
Item nummer 3 van de 5 is dus binnen en ik heb nog ongeveer anderhalve maand te gaan. Ik denk dat het wel gaat lukken om in die tijd maar 2 dingen te kopen die ik echt graag wil hebben :)
Zoals jullie verder misschien wel gemerkt hebben zijn er deze week weinig artikelen online gekomen. Dat komt doordat ik druk bezig ben met projecten en het voorbereiden van examens. De komende week zal het ook nog even wat stiller zijn op mijn blog, maar daarna hoop ik weer regelmatiger te posten. Wat vinden jullie verder van mijn nieuwe jas? :)

ENG:  On Pinterest I had seen many outfit pictures with a coat like this and secretly I really wanted one as well. But, on my wishlist for this season of the French Wardrobe System there were many other items that I wanted as well so I decided to wait. Turns out I couldn't wait so long haha, a few weeks later I spotted this coat in a store in Haarlem and after trying it on I immediately bought it. It's a perfect coat for the current autumn weather and I sooo love this blue color <3 
So this is item number 3 out of 5 for the FWS and there is still one and a half month left. I think I'll manage to only buying 2 items that I really want in that time. 
Also, as you may have noticed I haven't really blogged as much as I used to. It's because of all the projects and exams for school. Next week will also be a bit quiet I think, but after that I'll start postingmore often again. What do you think of my new coat? :)
Coat: Jutka & Riska
Scarf: H&M
Bag: H&M
Shoes: Mysty Woman

Follow

10 opmerkingen

 1. Lijkt me echt een heerlijke jas voor in de herfst :D Hij staat je ook nog eens super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja superleuke jas! Dit soort jassen zie je nu ook steeds meer in de winkel hangen. Ik ben trouwens ook wel benieuwd wat voor rok of jurk je aan hebt? Wat ik ervan kan zien is ie erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa dit soort jassen zijn toch wel een soort van trend dit najaar :) Ik heb een rokje van de H&M aan. In de volgende blogpost wordt die duidelijker zichtbaar hihi.

   Verwijderen
  2. Top! Dan wacht ik nog even geduldig af

   Verwijderen
 3. Het lijkt me echt een comfortabele jas, en hij staat je echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, die is echt heel mooi! Geweldig kleurtje, oogt lekker warm, staat je supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi je jas!

  xxx Linsey from POSE-BLOG.com

  You can also check my BLOGLOVIN & FACEBOOK if you like! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!