Beautiful Fall

NL: Overal hebben de bladeren nu zo'n mooie warme kleur. Het is echt prachtig om te zien en om vast te leggen. Gisteren ben ik bij school wat foto's gaan maken, want daar waren de bomen het mooist.
Ondanks dat ik deze week vakantie heb is het de afgelopen dagen nog steeds erg druk geweest en komende dagen staat er nog veel meer op het programma. Zo ging ik gisteren eten met collega's van Kobe en vanavond geeft een vriendin een Halloween feest. Verder moet ik veel werken en ga ik van het weekend sinds lange tijd weer eens naar huis. Daarnaast zijn er volgende week ook nog een aantal examens haha, dus daarvoor moet ik nog ergens gaan leren. Het bloggen gaat dus iets langzamer dan ik had gehoopt. Maar ik plaats liever wat minder artikelen met kwaliteit dan dat ik veel afgerafelde artikelen plaats. Hoe gaan jullie om met bloggen tijdens drukke dagen? 

ENG: Everywhere you look these days the trees have these beautiful fall colors <3 It's perfect for outfit photos, so yesterday I did a little shoot. 
Even though I have a one week holiday I still have sooo much to do. Yesterday I had dinner with some colleague's from work, tonight I have a Halloween party of a friend. But I also have to work on Wednesday and Thursday and learn for upcoming exams. So blogging is going a bit slow.. I'm sorry about that, but I rather post less articles with quality than a lot with less quality. How do you deal with blogging during busy times? 
Coat: Jutka&Riska
Scarf: H&M
Jeans: H&M
Boots: Loavies

Follow

13 opmerkingen

 1. Je laarzen kleuren echt perfect bij de herfstbladeren!:-D Ze zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :) Ik zag het later op de foto's ook haha! Dat was mooi meegenomen ;)

   Verwijderen
 2. Amazing post dear! Have a nice day:)

  irenethayer.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat kleuren je schoenen tof bij de bladeren! Heel gaaf gedaan. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alles past echt perfect bij elkaar! Hele mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je ziet er mooi uit, gave laarsjes en je jas staat echt mooi. Ik dacht dat je het weekend thuis was. Dus dat is al 3 weken geleden. Nou ja straks in februari ben je lekker in de buurt. Veel plezier op het feest! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die kleuren zijn inderdaad prachtig. Ik plaats liever ook geen afgeraffelde artikelen. Maar het kan voorkomen dat er dan een tijdje niks online komt :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oke, die laarsjes zijn echt SUPERgaaf! De kleur is heel mooi en ze staan je super. Verrassend dat ze van Loavies zijn haha, ik had echt verwacht dat ze van de Invito zouden zijn: ik vind het echt Invito laarsjes hihi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! :D Jaa he dat vond ik dus ook toen ik ze zag~ En ik heb ze ook nog eens gekocht in de uiterkoop haha!

   Verwijderen
 8. Mooie foto's!
  Ik houd zo erg van de herfst. Prachtig met al die gekleurde blaadjes.

  X
  www.laurencemagaly.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's en die laarsjes zijn echt super, heb nog nooit zulke gezien.

  ღ Sann | Piixel

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!