Thursdays Food

Op woensdagavond reed ik samen met mama naar Maastricht om mijn spullen te verhuizen. Onderweg kwamen we echter in een mistbank en dat was even eng, vooral omdat het stuk waarbij je Limburg inrijd geen wegverlichting heeft. We zagen dus amper wat en reden langzaam. Daarom kwamen we ook pas laat in Maastricht aan en zijn we vrijwel direct gaan slapen. De volgende ochtend heb ik snel de dozen in mijn kamer gezet (die ga ik morgen op mijn gemak uitpakken) en zijn we de dag begonnen met een heerlijk ontbijt  :)
Yoghurt met cruesli, thee en een sinaasappel 
Ondertussen liet ik mama mijn Purikura, die ik in Japan had gemaakt, zien
Daarna zijn we de stad in gegaan om wat dingetjes te kopen die ik nog niet in Maastricht had liggen, zoals tandpasta en make-up doekjes. Het voelde heel vertrouwd om weer door het stadscentrum te lopen. De zon scheen ook waardoor de terrasjes meteen weer propvol waren, dat zorgde voor een leuke sfeer :)
 We besloten lekker te lunchen aan het Vrijthof
En daarna gingen we weer op weg naar Haarlem. Onderweg zagen we deze mooie lucht.
Eenmaal in Haarlem aangekomen heb ik snel mijn spullen thuis afgeleverd en ben ik met mijn broertje doorgereden naar restaurant 'de Ark'. Daar zat papa op ons te wachten. We wilden nog een keer gezellig uit eten voor ik weer naar Maastricht zou gaan. Ik heb heerlijke scampies in knoflooksaus gegeten, en als hoofdgerecht lamshaas met kruidenboter. 

Mijn donderdag was dus gevuld met eten, maar gelukkig houdt ik wel van lekker eten dus dat was geen probleem haha! Fijn weekend allemaal~


My Merry Morning

10 opmerkingen

 1. Oooh je bent terug in Nederland! Dat heb ik gemist. Hoe is het om weer terug te zijn? Je ontbijtje ziet er wel heel lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ik ben nu iets meer dan een week terug :) Het was even wennen maar ik ben wel blij om weer thuis te zijn.

   Verwijderen
 2. Je ontbijtje vind ik echt heel erg lekker uitzien!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeer leuke filmpjes met veel eten, inderdaad ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker om weer thuis te zijn hè! Lijkt me ook wel weer heel erg wennen na die fantastische tijd in Japan! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. omg scampies, yummeh! wel wennen he het eten hier haha <3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!