I Did Not Plan This...

Ik had nog 9 dagen om te genieten van Japan, en natuurlijk besluit mijn lichaam om op dat moment ziek te worden... Gelukkig heb ik geen last van misselijkheid of buikpijn, ik ben gewoon ontzettend verkouden en had de afgelopen 2 dagen last van koorts. Maja, aangezien ik als enige van de Nederlanders nog niet ziek was geworden in Japan, zat ik er eigenlijk wel een beetje op te wachten. Ik heb hierdoor helaas een bezoekje aan het kattencafé gemist, maar laat ik maar gewoon blij zijn dat dit virus mij nu te pakken heeft en niet in het vliegtuig op de terugweg naar huis ;) 

Toch wilde ik vanmiddag even naar buiten omdat ik me wel redelijk goed voelde en ik het in bed liggen zat was. Samen met Rachelle ben ik naar de Starbucks gelopen en daar hebben we gezellig gekletst en door wat tijdschriften gebladerd. Ik had naast mijn koffie en cheesecake ook maar een grapefruit sapje gekocht voor de nodige vitaminen ;) 
Al weer een paar dagen geleden vond ik dit boek van Victoria's Secret  
 Daarin staan seizoen gerelateerde outfits van de modellen
Deze outfit van Miranda Kerr zou ik zo dragen
 Ik heb ondertussen al 3 boeken over Victoria's Secret (en Miranda Kerr) gekocht in Japan
Deze gaan zeker mee naar Nederland :D
Nu ga ik lekker de film 27 Dresses kijken en genieten van groentesoep, salade, onigiri en een vitamine drank :) Ik hoop dat ik me morgen weer wat fitter voel zodat ik verder kan met het inpakken van mijn koffer en eventueel naar het Matsumoto kasteel kan gaan, want dat hebben we nog niet van binnen bekeken. We zullen zien~ 
12 opmerkingen

 1. Ach meisje toch D: Heel veel beterschap! En nog maar 9 dagen?? De tijd vliegt zeg! Ik kan me nog herinneren dat je zei dat je naar Japan ging, dat lijkt nog zo kort geleden, haha ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjee :) Jaaa de tijd gaat zo ongelooflijk snel ineens >.< Ik kan me ook nog herinneren dat ik zenuwachtig op Schiphol stond en het avontuur eindelijk ging beginnen, en nu komt het alweer op zijn einde.

   Verwijderen
 2. Aww Eef! Beterschap! Jezelf even goed verwennen maar dat is niet zo moeilijk in Japan ^^ Morgen verkassen wij met onze zooi die kant op en gaan kijken wat er nog moet gebeuren zodat wij fatsoenlijk kunnen slapen in ons nieuwe appartementje :3 Je hebt trouwens echt een leuke blog zeg! Ik ga er een keer goed voor zitten en m doorlezen als ik gesetteld ben in Matsumotooww. Hopelijk word je gauw beter en kunnen we elkaar nog zien voordat je terugvliegt :o

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjje Jinn <3 Goeie reis naar Matsumoto~ Bereid je maar alvast voor op de kou haha. Ik hoop ook dat we nog even kunnen meeten voor in naar huis ga :) We houden contact! Ga eerst maar eens settelen ;)

   Verwijderen
 3. Wat jammer dat je op de valreep ziek bent geworden Eva. Dat wil je natuurlijk helemaal niet. In Nederland zijn ook veel zieken. Kattencafe, ik weet niet wat ik mij daarbij moet voorstellen :)
  Ook al ben je ziek dan mag je best vertellen wat een kattencafe is........:)
  Lieverd beterschap, over een week zit je al bijna in vliegtuig, times fly xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee ! Jaa ik baal er ook echt van :( gelukkig gaat het vandaag alweer een stuk beter. Haha ik ga morgen naar het katten cafe dus er komt nog een post over maar wat het inhoudt: een gezellig cafeetje waar je kan eten en drinken en waar ook veel katten rondlopen die bij je komen zitten enz. haha, het klinkt heel apart op deze manier maar lijkt me erg leuk om eens mee te maken :) xx

   Verwijderen
 4. Ik doe met je mee, hier nog een zieke :(.. Jammer dat je net ziek moet worden tijdens je laatste dagen in Japan. Wel heerlijk om dan inspiratie op te doen uit tijdschriften. Hopelijk ben je snel weer beter! Beterschap :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awww wat balen dat je ook ziek bent :( jij dan ook beterschap gewenst. Ik heb de tijd inderdaad gedood met film kijken en tijdschriften lezen ;)

   Verwijderen
 5. Oh meid beterschap! 27 dresses is wel echt een super leuke film :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjee :) Ik voel me op dit moment gelukkig alweer een stuk beter. En jaa die film is zo fijn om te kijken als je ziek bent ;)

   Verwijderen
 6. Wat balen dat je ziek bent, die boekjes van victoria secret zien er trouwens super leuk uit, heerlijk zo'n boek met allemaal outfits <3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!