Spring Fever Wishlist

Spring feverDit is mijn lente wishlist tot nu toe, ik denk namelijk dat ik er binnenkort nog wel meer ga maken. Ik heb zoveel leuke dingen gezien in de winkels en online, dat ik aan 1 wishlist zeker niet genoeg heb haha! Voor nu ben ik opzoek naar een lekker zittende highwaist broek en een mooi streepjes shirt. Ook heb ik sinds kort de Allstars weer ontdekt en zou graag een paar willen voor deze lente. Daarnaast staan ook de Nike Roshe run op mijn lijstje omdat ik wil gaan beginnen met hardlopen als het weer wat beter wordt. Aan een nieuwe zonnebril ben ik ook toe want ik heb nu alleen een mint groene die niet overal bij past. En dan nog het rosé goude horloge dat ik al een tijdje op het oog heb, de zonnehoed omdat ik dat een leuk accessoire vind en, last but not least; de Iphone 5C. Het abonnement van mijn Iphone 4 is al een tijdje afgelopen en ik wil graag bij Apple blijven. De 5c is goedkoper dan de 5S en goed genoeg voor mij, dus binnenkort stap ik over :)

Wat staat er op jou lente wishlist ? 


My Merry Morning

2 opmerkingen

  1. Leuke hoed, zal je goed staan denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat streepjes topje is zo cute <3 en awesome de iphone 5c :) ik heb sinds november een samsung galaxy s5 maar hij takelt langzaam af xD

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!