Making Mini Pizzas On Saturday

 Op Zaterdag avond hebben we gezellig met het gezin in Haarlem mini pizzatjes gemaakt. Dat schijnt tegenwoordig helemaal in te zijn haha, je hebt er zelfs speciale Italiaanse mini ovens voor. Wij gebruikten er ook zo eentje en het werkt super goed. Het is echt leuk om je eigen pizza samen te stellen en ondertussen gezellig te kunnen kletsen.  Een goeie afsluiter van mijn voorjaarsvakantie~

P.s. vandaag heb ik gesolliciteerd bij een Japans restaurant in Maastricht genaamd Kobe. Ze waren enthousiast over mijn cv en volgende week mag ik een dag proeflopen. Ik hoop dat ik wordt aangenomen :)


My Merry Morning

6 opmerkingen

 1. Aaah gezellig, dat wil ik ook een keer doen! >.<
  En woah Kobe?! Luxe! Dat zou zo gaaf zijn, succes!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! haha jaa ze hadden ineens een vacature open staan dus ik heb meteen gesolliciteerd :D
   Ik heb nog nooit eerder in zo'n luxe tent gewerkt dus daar ben ik wel een beetje zenuwachtig over ;)

   Verwijderen
 2. Die wilde ik altijd nog eens kopen! Veel succes met je proefdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. NICE JE NIEUWE LAYOUT <3 omg ik hoop zo dat je aangenomen word bij Kobe <3 een proefdag is al heel goed! heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh wat spannend die proefdag. Wel lastig als je in het weekend moet werken :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!