Matsumoto Favourites: Cat Café

Toen ik en Rachelle zaterdag naar het kattencafe besloten te gaan, kwamen we na een half uur fietsen bij dit schattige huisje uit. Dat beloofde al veel goeds. Rachelle was al eerder naar het kattencafe geweest, maar ik was toen ziek. Ik wilde alsnog zo graag gaan en was blij dat ze met me mee wilde. De eigenares van het kattencafe is een hele lieve vrouw die overduidelijk zelf ook helemaal gek ik van katten. Het halletje bij binnenkomst is volledig volgehangen met katten souvenirs. Heel leuk om te zien. Nadat we onze schoenen hadden uitgedaan en handen gewassen, mochten we voor een uur een andere kamer in waar de katten rondliepen. Deze kamer was eigenlijk gewoon een huiskamer, maar dan met geen 2 katten maar een stuk of 10 haha!

 Sommige lagen te slapen en andere liepen gezellig rond. Je kon in de woonkamer zitten waar je wilde en met de katten spelen of ze aaien. Je mocht ze alleen niet optillen, maar vaak was dat ook niet nodig want ze kwamen gewoon uit zichzelf bij je kijken :)
 Deze kat vond het heerlijk om mijn zijn poten over de rand van de kast te hangen 
Dat zag er zo stom uit haha!
 Ik vond dit munchkin katje zo schattig! Munchkin katten hebben hele korte voorpoten en daardoor waggelen ze vaak een beetje. 
 Etenstijd
 En daarna gingen ze ineens allemaal slapen
Gelukkig waren ze de meeste tijd dat wij er waren actief geweest haha
 :') If it fits, I sits
Ik heb altijd al eens een kattencafe willen bezoeken dus ik ben erg blij dat het me toch nog gelukt is om in Japan er eentje te bezoeken. 

Nu heb ik nog maar 3 dagen in Japan (inclusief vandaag). Ik kan me gewoon niet voorstellen dat ik al bijna weer naar huis vertrek. Aan de ene kant heb ik zin om naar huis te gaan en aan de andere kant is het heel jammer om alles achter te laten... het is een heel dubbel gevoel.
Ik weet niet of het me nog lukt om in Japan te bloggen want morgen en overmorgen zijn erg druk. Maar ik zal in Nederland sowieso nog over deze laatste dagen schrijven :) 
Ik veel geleerd in Japan, over de samenleving & cultuur maar ook over mezelf. Ik ben enorm vooruit gegaan met de taal en dat maakt me trots. Ook heb ik zoveel nieuwe lieve mensen leren kennen, zoveel mooie ervaringen opgedaan en bijzondere dingen gezien. Gelukkig heb ik email adressen, mobiele nummers en skype om contact te houden, en veel mooie foto's om herinneringen op te halen. Het was een geweldige tijd en ik ben erg blij dat ik op deze stage kon gaan. Ik kom zeker nog eens terug :D お疲れ様でした!
6 opmerkingen

 1. Echt schattig Eva, ik ben ook aan het kijken voor een kitten, misschien doe ik dat wel, kom jij lekker vaak langs :-) Veel pezier nog de laatste dagen! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah wat leuk dat er zo veel katten waren! Die ene met dat mutsje - wat schattig! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alweer gesetteld in NL? :D zodra ik een fiets claim ga ik ook kroelen met deze schatjes want omgg *__*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In Amsterdam komt nu ook een kattencafé. Ben benieuwd of het net als in Japan wordt >3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaahh, ik heb je blog al zo lang niet meer bezocht, heel slecht van mij ><. Maar dat katje in een schaal is soooooo cutee! :D Ik hoop echt dat ik mijn P haal zodat ik volgend jaar 3 maanden naar China/taiwan kan gaan. Ondertussen ben je alweer terug in NL, maar als nog welkom terug! ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!