This Week I....

Dit is alweer het 100ste artikel dat ik voor deze blog schrijf! Ik heb niets speciaals gepland hiervoor, maar wil wel iedereen die mijn blog volgt/leest en die altijd lieve reacties achterlaten toch even bedanken :) Het betekend heel veel voor mij aangezien bloggen de afgelopen jaren mijn grootste hobby is geworden. Bovendien is het altijd leuk om te horen dat mensen je artikelen waarderen en plezier beleven aan het lezen ervan. Ik hoop nog vele honderden artikelen te schrijven op deze blog en dat jullie ze met veel plezier blijven lezen~ 

Deze week heb ik een aantal foto's gemaakt waarvan ik het leuk vind om ze met jullie te delen, dus bij deze een soort van 'my week in pictures' maar dan net even anders ;)  

Deze week heb ik....

 ...eindelijk weer eens inspiratie gehad om te tekenen :) 

 ... aan mijn opdracht voor hogeschool Zuyd gewerkt.
Daarbij interview ik Japanners, waaronder één van mijn vrienden; Ryou. 

 ... veel buiten de deur gestudeerd.
In cafés als Starbucks en Tully's kan ik me altijd goed concentreren en ze hebben lekkere koffie ;) 

 ... genoten van het uitzicht op de bovenste verdieping van warenhuis Ario

.... een sneeuwengel gemaakt (althans, poging gedaan tot :P)

... en een sneeuwpop :D 
Er is weer behoorlijk wat sneeuw gevallen, het kwam tot over mijn laarzen op sommige stukken. 

.... en ik ben uit gegaan met hele gezellige mensen~


Wat heb jij deze week allemaal gedaan? :)
2 opmerkingen

  1. Wauw wat kan jij prachtig tekenen zeg! Ik wist niet dat je dit kon, als ik jou was zou ik er iets mee gaan doen! =)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. great photos and beautiful sketch. you have such a lovely blog!

    styleandchocolates

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!