New: Schedule 2015

Januari is al bijna voorbij en dat betekend dat veel agenda's voor 2015 in de uitverkoop zijn. Ik heb eigenlijk al een schoolagenda van de Hema, maar de Japanse agenda's zijn zoveel handiger ingericht. En geef nou toe, dit design van Minnie and Mickey is gewoon te leuk om te laten liggen~
Wat ik heel handig vind aan de Japanse agenda's is de mogelijkheid om een maandoverzicht in te vullen (zie links) en/of gebruik te maken van het weekoverzicht (zie rechts). In mijn geval maak ik van beide gebruik. Het maandoverzicht is heel handig om in 1x te zien wat er allemaal de komende weken op de planning staat, en het weekoverzicht gebruik ik voor wat uitgebreidere notities (zoals bijv. huiswerk). 
Ook is er plek voor adressen, overige notities en er zit zelfs een metrokaart in van de grote steden van Japan. De agenda loopt van december 2014 tot januari 2016. Ik ben blij dat ik hem heb aangeschaft :)

Wat vinden jullie van mijn nieuwe agenda?
4 opmerkingen

  1. aaah zo cute! ik moet ook nog een agenda hebben LOL!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuk agenda, ik ben dol op Disney :). Deze had ik ook zeker meegenomen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze Japanse agenda ziet er erg leuk uit! Inderdaad schattig dat Mickey en Minnie Mouse erop staan!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!