Juni recap: wandelen met Nori, Beyoncé concert, strand

Na werk een grote wandeling met Nori maken vind ik steeds fijner worden. Eerst zag ik het als iets dat "moest", maar nu zie ik in dat het ontspant en goed is om na werk nog even te bewegen. Ik luister soms ook naar een podcast tijdens het wandelen. Vooral true crime series vind ik interessant. 
Op 17 juni ging ik met Charlot en nog wat andere mensen naar het Renaissance concert van Beyoncé! Het was zo gaaf! Wat een energie heeft die vrouw en wat een prachtige stem. Ik was zo onder de indruk van haar vermogen om te dansen en te zingen tegelijk, en dat voor bijna 2 uur lang. Tussendoor wisselde ze ook regelmatig van outfit. Het was een spectaculaire show en ik heb er heel erg van genoten!
De langste dag van het jaar (21 juni) vierden we op het strand. Lekker met Nori in de zee spelen en genieten van de zonsondergang💛(ik vind het bizar om te bedenken dat nu ik dit typ de zomer al op zijn einde loopt. Het is voorbij gevlogen...)
24 juni reden Maikel en ik naar Brabant om bij papa en Nikkie te borrelen en dineren. Het was nog steeds heerlijk weer dus we konden op het dakterras zitten. We hebben gezellig gekletst en heerlijk gegeten. Vooral de zalm bollen met roomkaas en avocado waren heerlijk! 
Tot slot van deze recap van juni nog deze foto van een slapende Nori, dat is toch TE schattig!? haha

Fijne dag allemaal Xx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!