Nieuwe sneakers!

Twee weken geleden kwam ik deze sneakers van DWRS Label tegen. Ik vond ze direct onwijs leuk en werd helemaal vrolijk van de felle kleuren. Nu dat de lente dichterbij komt heb ik zin om allemaal kleren, schoenen en huisspulletjes in vrolijke kleuren te kopen. Donkere outfits ben ik inmiddels zo zat haha. Dus toen ik deze sneakers voorbij zag komen was ik direct om. Ik twijfelde wel een beetje over de prijs, want ze kosten 130 euro en dat vind ik nogal wat. Ook ben ik niet bekend met het merk DWRS Label dus of de kwaliteit ook 130 euro waardig is wist ik niet. 
Ik sliep er een nachtje over maar de schoenen bleven in mijn gedachten hangen en dus besloot ik de volgende dag mezelf te trakteren en ze toch te kopen. Maar, mijn maat was ineens uitverkocht! Echt zo typisch, en balen! Ook al twijfelde ik in het begin, als ik dan eenmaal de keuze maak om iets te kopen dan wil ik dat ook echt 100%. 
Ik bleef elke dag de website bezoeken om te zien of de sneakers weer op voorraad waren en warempel, 3 dagen later was maat 38 er weer. Toen ik dat zag heb ik ze als een malle gekocht haha. 

Twee dagen later kwamen de sneakers binnen. Ze zijn zoooo tof! Wel even wennen die felle kleuren want ik heb eigenlijk altijd alleen maar witte sneakers. Maar toch passen de sneakers wel bij veel outfits en ze kunnen een hele basic outfit direct wat extras geven. 
Ik heb ze nu een aantal keer gedragen en ben nog steeds blij met mijn aankoop. Deze sneakers ga ik veel dragen deze lente en zomer! Wat vinden jullie van mijn nieuwste aanwinst? :)

2 opmerkingen

  1. Hele mooie sneakers! Die had ik ook zeker gekocht. Vrolijk! Veel plezier ermee.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! :D heb er wel blaren van haha, maar ben er alsnog heel blij mee!

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!