Koffie aan het Spaarne

Gisteren sprak ik af met mijn nichtje Lisa en hebben we koffie gedronken aan het Spaarne. Tegenwoordig is een koffie to-go date zo'n beetje het enige wat ik nog doe met vriendinnen. Soms gaan we ook wel samen dineren of een film kijken, maar als het op activiteiten buiten de deur aankomt dan is een koffiedate de stadaard. Hoewel ik er (net als iedereen) heel erg naar uit kijk om weer te kunnen sporten, winkelen en naar restaurants te gaan, vind ik dat met een koffie to-go in het park of aan de waterkant zitten ook zo zijn charme heeft. 

In het zonnetje was het weer heerlijk en het is ook altijd leuk om mensen te kijken. We hebben gezellig bij gekletst en Lisa heeft mij alles verteld over haar ontslag en nieuwe onderneming. Ik vind het zo tof dat ze de sprong neemt en voor zichzelf is begonnen. Dat zou ik zelf ook wel willen, maar dan moet er natuurlijk eerst een goed idee zijn en je moet het ook maar durven. 

Toen we ons koffie op hadden hebben we nog een rondje gelopen en ik zag weer zoveel mooie bloemenvelden. De rest van de dag was een luie zondag. We hebben Pizza gegeten en het debat van de Tweedekamer verkiezingen bekeken. Hoe was jullie zondag? 

2 opmerkingen

  1. Heel gezellig! Laten we hopen dat we over een tijdje weer meer kunnen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad! en tot die tijd nog veel koffie to-go dates haha!

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!